انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ (/showthread.php?tid=291245)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - کــــــــــⓐرمَن - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:02)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 19:01)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برع همه ی اینایی ک  گفتی رو میدونم ممنون از راهنمایی/:
وات فاخ
ت بهترین اموزگار میشی من با این وضعیتمم از زندگیم لذت میبرم اما دوس داشتم پسر بودم

چند سالته؟؟
+18 شدی؟

تکبیر گوی تا رستگار شوی بهتر است فراموشش کنی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - _sehun_ - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:02)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 19:01)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون گوشی خیلی سخته بری جایی/:
چی؟

من بدون گوشی میرم کلا
میگه ب منم یاد بده /:

مگه میشههه؟
چن سالشه؟/:

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - سهَ‌ند - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:02)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"░4░0░4░" حاجی چرا یه عدتون بن شدین؟

ما یه گنگ تشکیل داده بودیم میخواستیم پرهام رو از کار بندازیم که متاسفانه متوجه شد و ه‌کمون کرد

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 12-11-2020

تو این مدت بدجوری حسودشدم : (

(12-11-2020، 19:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 19:02)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بدون گوشی میرم کلا
میگه ب منم یاد بده /:

مگه میشههه؟
چن سالشه؟/:

رح اگ من باشم میشه
12

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:03)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 19:02)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"░4░0░4░" حاجی چرا یه عدتون بن شدین؟

ما یه گنگ تشکیل داده بودیم میخواستیم پرهام رو از کار بندازیم که متاسفانه متوجه شد و ه‌کمون کرد

حاجی راستشو بگو.....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - سهَ‌ند - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:01)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 18:57)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیا از دختر بودن خود رنج میبرید؟آیا نمیدانید چگونه باید پسر شوید جهت ادامه با ما همراه باشید!

ببین عزیزمن خدا ط رو دختر افریده حتما اینطوری صلاح دونسته!پس نباید از دختر بودنت رنج ببری!میدونم نمیتونی کار کنی چون میگن دختری!خب فک کنم اگ پسر هم بودی دوست داشتی ترنس باشی اصن من سر درنمیارم اصن هرجور دوس داری زندگی کن از زندگیت لذت ببر دختر بودن چیز بدی هم نیس
لطفا بعد از شنیدن صدای بوق پیغام خود را بگذارید

بیییییییییییییییییییبببببببببببببببببببببببببببببببب

خوب نیست پس بدم نیس

انشالله بزرگ میشه یادش میره(دروغ بزرگ جامعه)

برع همه ی اینایی ک  گفتی رو میدونم ممنون از راهنمایی/:
وات فاخ
ت بهترین اموزگار میشی من با این وضعیتمم از زندگیم لذت میبرم اما دوس داشتم پسر بودم

بله درسته

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - Emmɑ - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:03)☪MR.WINNER☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو این مدت بدجوری حسودشدم : (

بااجازه!

پسرا حسودن

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۸۹ - _sehun_ - 12-11-2020

(12-11-2020، 19:04)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 19:03)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشههه؟
چن سالشه؟/:

رح اگ من باشم میشه
12

کوکولیا و فرشته ها متفاوتن(:♥
همسن منه ._.
پس بزن تو سرش جرش بده اه من بودم میکشتمش/:

(12-11-2020، 19:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2020، 19:04)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رح اگ من باشم میشه
12

کوکولیا و فرشته ها متفاوتن(:♥
همسن منه ._.
پس بزن تو سرش جرش بده اه من بودم میکشتمش/:

تنکیو لاوی(" Heart Heart
رح
من بمیرمم نمیارمش ب پسر عموم یاد دادم بدبختم کرد/: