انجمن های تخصصی  فلش خور
|- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| (/showthread.php?tid=248805)

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ✘Nina✘ - 06-11-2015

(06-11-2015، 18:43)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:29)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 
هرزهـ به کی میگَن؟
میخوام بدونم نظر تو چیه تا در مورد یه چیز مطمئن شم..

میشه راجبش تو پ.خ صحبت کنیم ؟ 
من میخوام همینجا راجِبش صُحبت کنیم
چیزی که من میخوام بفهمم بهترهـ بقیم بدونن (:
یه عُقده ای دارمـ که باید کارشُ سرجاش تموم کنم 
بگو عزیز
خب؟
(06-11-2015، 18:44)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:41)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احسان و  دوست نه cry2
فارسی حرف بزن الی :|
نمیفهمم چی میگی :|  

میگم دیگه دوست ندارم Big Grin

(06-11-2015، 18:42)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (: 

سلام بر تو علی حشره ای :| 

منم اسم مستعار میخوام cry2

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - bOoOoOy - 06-11-2015

:||| هی زندگیی 
همه خوشحالن :| بعد ما :| ک**م تو این دنیا (:

(06-11-2015، 18:44)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:41)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احسان و  دوست نه cry2
(06-11-2015، 18:42)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (: 

علی چی..؟؟:| اول ی چیز دیگه خوندم ._.*

من ک پسر خوبیم :|

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Medusa - 06-11-2015

(06-11-2015، 18:44)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:39)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:37)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام ._.

سیلام عجغم خوبی
497

سـلـآم الـی جـون ، مـرسـی تـو خـوبـی ؟ ♥ (:

(06-11-2015، 18:37)ѕυммєятιмє ѕα∂ηєѕѕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:36)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام ._.

سلامم

خـوبـی مـُبـی (: ؟ نـبـودی یـه مـُدت .-.

مرسی تو خوبی ؟
آره به خاطر یسری دلایل نمیخواستم و نمیتونستم بیام :/
دلم براتون تنگ شده بود .

جـآت خـیـلـی خـآلـی بـود .. ._.

آهـنـگ و مـوسـیـقـی از رونـق اُفـتـآده .-.

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - esiesi - 06-11-2015

(06-11-2015، 18:43)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:32)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:29)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 
هرزهـ به کی میگَن؟
میخوام بدونم نظر تو چیه تا در مورد یه چیز مطمئن شم..

میشه راجبش تو پ.خ صحبت کنیم ؟ 
من میخوام همینجا راجِبش صُحبت کنیم
چیزی که من میخوام بفهمم بهترهـ بقیم بدونن (:
یه عُقده ای دارمـ که باید کارشُ سرجاش تموم کنم 
بگو عزیز
خب ... 
ببین هرزه یه واژه ی مشخص نیست ...
هر جایی هرزه به یه نفر میگن 
و این فرق داره باهم 
هرزه ی توی پارک یا هرزه ی گفتاری یا هرزه ی ذهنی یا هرزه نما و... 
اول بگو منظور تو کدومشه 
با این که کاملا فهمیدم منظورتو 
تا تهش رفتم که چی میگی 
(06-11-2015، 18:45)✘Nina✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2015، 18:44)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احسان و  دوست نه cry2

میگم دیگه دوست ندارم Big Grin

سلام (: 

منم اسم مستعار میخوام cry2
:| 
(06-11-2015، 18:45)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:||| هی زندگیی 
همه خوشحالن :| بعد ما :| ک**م تو این دنیا (:
خب توام خوشحال باش 

دوس نداشتم  تو گ.آ چهره جدی منو ببینین و توی قاب همون احسان خندون و سبک یا به قول بعضیا لمپن بمونم 
ولی نمیشه 
شرمنده (:

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 06-11-2015

احسان 
علی
و خانوما
خُدافظ 
(:

(06-11-2015، 18:50)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان 
علی
و خانوما
خُدافظ 
(:

کجا رفتی وسط سوال کردنت :| ؟ 
بمون پیشمون ...

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 06-11-2015

احسان از ایـن بگو که تعریفُ تمجیـد ازخود برای چیه؟ ..
امشب شبی میشه..
دفعه آخر وقتی بود که غزلم اینجا بود...
خُب بگو (:

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - Faust - 06-11-2015

سلام خانم خانُمیا و اقاهای گل ..((:*

RE: |- گــفـتـگوی آزاد نسخه 278 -| - bOoOoOy - 06-11-2015

من هرزم ولی از شهوت میترسم :|
روشن شد برام پردش زیرم رفت :||| 
خونو خون ریزی :vv

(06-11-2015، 18:52)ѕтєяη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خانم خانُمیا و اقاهای گل ..((:*

:||| جوووووون باو..

(06-11-2015، 18:52)✠ƑįcŧʝôɳąĽ▸ʛԋòst✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احسان از ایـن بگو که تعریفُ تمجیـد ازخود برای چیه؟ ..
امشب شبی میشه..
دفعه آخر وقتی بود که غزلم اینجا بود...
خُب بگو (:

بعضی وقتا شوخیه ، بعضی وقتا غروره یا خلاء ذهنی و روانیه یا میتونه هر عامل دیگه ای داشته باشه 
گفته بودم که ... منظورتو کامل گرفتم 
جوابت اونی که فکر میکنی نیست ...