انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=136439)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~KiAηA~ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی من دورت بگردم کیانا خشگلم ! _^_
خر میکنی منو؟؟؟|:یا به معنی زودتر گمشوئه؟؟؟

(15-07-2014، 1:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: |:منم الکی خودمو جر اد|:
ازونا تو سرت|:رو بمیر|:تو گودبای پارتیمم دعوت نیستیا-__-
میدونستم با منی ولی به رو خودم نمیاوردم ^_^

عاشق این اخلاق پخی مم آ ^_^ 
|:بترک|:بمیر|:حالمو گرفتی|:ع*|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:04)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:53)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:43)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی نمیگه نرو )`:

اینا چ بچه هایین ک تحویل جامعه دادن ؟ :||

تينا؟:|

مای نیم ایز چراغعلی ._.

لووستر هم بم میگن ._.

تینا کیست ؟ .__. :|

أصلا نشناختمت:|
تو هم موهات رو كجكى ريختى؟Big Grin

:|
همه اون مو رو اتو گرفتن :/

یکی میگه چ ژست مزخرفی :|| یکی میگه موهاتو کجکی ریختی :|||

تینام ._.
ولى به نظرم موهات رو مثه قبل درس كن
خو من نميشناسمت-_-Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - T!K TA∀K - 15-07-2014

حالم حال گرگیست که خداوند توبه اش را پذیرفته ولی مردمان می گویند توبه گرگ مرگ است

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 15-07-2014

Confused5B:
برم ایســآنو بزنم کیــآ؟ (:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 15-07-2014

جمع خودمونی تر شد...

سلام..

23 ساعت گشنگی.-. ...

2 ساعت خواب .-. ..

من تا آخر این ماه بیشتر دووم نمیارم.__. . ...

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: |:منم الکی خودمو جر اد|:
ازونا تو سرت|:رو بمیر|:تو گودبای پارتیمم دعوت نیستیا-__-
میدونستم با منی ولی به رو خودم نمیاوردم ^_^

عاشق این اخلاق پخی مم آ ^_^

نقل قول: اول عمرى دوجنسه شديم رفBig Grin
بی شوخی آ ولی...

خوشم نمیاد کسی از عزیزام از مرگ بگه..

(:
منم!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 15-07-2014

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Directioner girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~KiAηA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
♠قیصر♠ ، 3 کاربر پنهان، 1 مهمان

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 15-07-2014

آیسان گفتم دیگه کیه خره -_-

الاغه الاغ :|

ندیدی تا حالا ؟ -_-

از همونایی که عر عر میکنن گوشاشون هم مخملیه. _.*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~HiSssh~ - 15-07-2014

(15-07-2014، 1:07)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 1:03)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:54)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميدونم:|
هورىBig Grin
اوا خواهرAngel

هـــــوریAngel

خواهر النگو هات چقد خوشگله0_0

تازه خریدی؟-_-

واى مرسى عسيسم
اره خيلى گرررررروووووون خريدمAngel

اهورااااااااااااا ؟؟؟

ترسناك شدي 0.0

دارم به اين يقين ميرسم كه ..... /:
دارم ادا در ميارم:|