انجمن های تخصصی  فلش خور
« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 (/showthread.php?tid=57235)

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - M.K.N - 12-09-2013

(11-09-2013، 23:57)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:56)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:54)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نــآزی آشقتــم (:

ای وای. همجنس گرا های نو!

:| برو خجآلــت بکش برادر من برو !!
Dodgyچه خجالتي داره
اينم اومد تُفــــــــ____(×)
من نمیدونم اینایی که میان اینجا تف میکنن چرا هیچکدومشون عمه ندارن
نـــــــــــکـــــــــــن دیگهDodgy

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - Rzkhardar - 12-09-2013

(11-09-2013، 23:58)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:57)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:55)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:52)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: نــآزی آشقتــم (:

مگه چيه ادم همجنس گرا باشه شايد ما هم جنس گرا ها عشقمون ميكشه همجنس گرا باشيم

جــــــــــــــــــــــــــــان؟Huh
به خدا اینجا بچه زیاده ها
یهو دیدی خوششون اومد تولیدِ مثل در 10 سالِ آینده با کاهش چشم گیری روبرو شد
حالا از ما گفتن بود
اين دختر خاله خل وديوانه منه چيزي سرش نميشه
خنگ بي شور

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - FARID.SHOMPET - 12-09-2013

نقل قول: یه سوال این که سرش بحث میکنید هم فوش محسوب میشه یا نه« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 6
چی؟! چی رو میگی!؟

نقل قول: هیچکـدوم نیسیـم فــری .. :|
شک دارم. به پاری هم شک داشتم ولی بهم ثابت کرد دربارش اشتباه می کردمBig GrinTongue

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - MONA-GH - 12-09-2013

(12-09-2013، 0:02)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:58)تلما نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:57)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-09-2013، 23:55)Rzkhardar نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چيه ادم همجنس گرا باشه شايد ما هم جنس گرا ها عشقمون ميكشه همجنس گرا باشيم

جــــــــــــــــــــــــــــان؟Huh
به خدا اینجا بچه زیاده ها
یهو دیدی خوششون اومد تولیدِ مثل در 10 سالِ آینده با کاهش چشم گیری روبرو شد
حالا از ما گفتن بود
اين دختر خاله خل وديوانه منه چيزي سرش نميشه
خنگ بي شور
سر تا پاته

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ƒяσzєη ℓσνє - 12-09-2013

سلام دوستان

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ارتادخت - 12-09-2013

همین همجنس ها Huh

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ÐeaÐ GiЯl - 12-09-2013

فــری =)))))

نـع مـآم نیسیـم مثـه ی آجـی دوسش دارم (:

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - black devil - 12-09-2013

(11-09-2013، 23:58)Evil star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـاش خـواهـری نـزن حــالا ..×

پستـو بـرام پ.خ کـن فـرداع اگـه شـد آپ میکنـم ..
اووووووووووووع نمیری بابا (:

خودم آپ میکنم (:

(11-09-2013، 23:59)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: داداش اگه تو آشپزی من سر آشپزم بهت میگم بخور.بخور حرف هم نزن« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 6
میدونم چه اتفاقی واسه قلب میوفته که بهت گفتم بخور« گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 6

نمی خواد نقشه بکشی واسه سکته ی قلبی منBig Grin من به زودی تا یک و نیم سال نیستم.

اگه شما همجنسگرا نیستید پس همجنس بازید!

نازنین(دویل) نگفتی ها این نوشین کی بود! بد نگاهمم کرد.
:|

پووووووووووووف
!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایشـــون نوشینه !! شنآختی حآلآ ((((((:

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - pegah jb - 12-09-2013

کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Huh

RE: « گـــــــفـتـــــــــــگـوے آزاد » نسخه 47 - ارتادخت - 12-09-2013

(12-09-2013، 0:03)raha0000000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان
علیک سلام چگونه ییHeart