انجمن های تخصصی  فلش خور
کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 (/showthread.php?tid=34907)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - سیما777 - 10-05-2013

فقط
Rz1*

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - ЯèŽvÀń - 10-05-2013

(10-05-2013، 10:23)سیما777 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط
Rz1*
ما چاکریم رفیق!

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - صحرا 2 - 10-05-2013

په من چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - ჩяσOσкєη ժяєαм - 10-05-2013

(10-05-2013، 10:32)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

په من چییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

اشکال نـــــــدارهHeart
به صــــحرا هـــــم رای بــــدید لـــــطفــــا

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - new - 10-05-2013

(09-05-2013، 16:47)arooos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2013، 16:36)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-05-2013، 16:21)arooos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin هرکی بهم رای بده تو پ.خ بهش بوس میدم

مگه میشه؟؟؟!!!
اصلا داریم همچین چیزی؟؟؟!!!
میگن علم پیشرفت کرده، اما نه در این حد که تو پ.خ بشه بوس داد!!!
اگه تکنولوژی جدیده، بگو مام بدونیم

بهم رای بده تا یادت بدم TongueBig Grin
ببخشیدا ، ولی
تو که گفتی بهم پ.خ ندید / من با عشقم زیر بارونیم و از این حرفا...
حالا میخوای به بچه مردم بوسه توی پ.خ رو یاد بدی؟؟؟!!!
حالا گیریم که همچین چیزی بشه...
عشقتو میخوای چیکار کنی؟؟؟!!!
(اینا سوالایی بودن که تو ذهنم جمع شده بودن!)

از نظر من آواتار RZ1 از همشون بهتره.
شمام یه کم بهتر نیگا کنی به همین نتیجه میرسی.

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - خدای فوتبال 6 - 10-05-2013

aroos

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - new - 10-05-2013

عزیزان من این مسابقه ی آواتاره، لطفا به هرکی که آواتارش بهتره رای بدید...
اینجام همش آشنا بازیه ها!!!!!!!!!!!!!

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - ترش وملس - 10-05-2013

از نظر من اواتار های همشون قسنگه ولی باید 1 نفر برنده بشه!!!!!!!! حیف.HeartRolleyes

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - z_farhad - 10-05-2013

این معلوم نی کدومشونه با یه حساب دیگه اومده رای بده!!!Wink

RE: کاندیدای مسابقه ی اواتار سری 3 - ЯèŽvÀń - 10-05-2013

از نظر من آواتار RZ1 از همشون بهتره.
شمام یه کم بهتر نیگا کنی به همین نتیجه میرسی.
[/quote]
اینجا همش آشنا بازیه!!SleepySleepySleepy
ما که بخیل نیستیم جایزشم چیز شاخی نیس بذار برنده شن بعضیاSmileSmileSmileDodgyDodgy