انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 (/showthread.php?tid=295381)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Mohlek - 10-03-2021

@"☆coииoя☆"

مرسی بابت سپاس ها
دمت بخاری (:

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Prometheus - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:57)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
پع .-.
این همه تایپ کردما -_-
+
ببین خود جلالهم گفت میزارم دستاتو کنار...و اینکه حصار دستاشو با خودش میبره...شاید نشونه امید باشه که میتونه دوباره اسد ماهیگیری کنه!

کلا خیلی پیچیده شده :/
بعد یه جا بود حصار کولشو خالی میکنه...
بعد دیگه قلاب ماهیگیریم نداره!
اسدم پیدا میشه...میگه د منو بزنید لاxشیا!

اها...تو قلب های اتشین میگه..کولمو خالی میکنم دنبالت میام!

ولی هنوز داستان گوزنو نفهمیدم -_-

توی گریز از مرکزم می‌گه که هنوز موی بلند تو کوله‌م و دستای قطع تو کوله‌م، که خب، موی مریم و دست اسد منظورشه فکر کنم. بعدم کوله رو توی قلب‌های آتشین خالی می‌کنه. هممم. 

منم هنوز توی همون چند تا اولی تونستم یکم عمیق شم. -_- اونم فقط یکممم. حالا حالاها سرگرمیم باهاش.

تنها ترکیش که واسم خیلی راحت درک شد داستان مریم بود و ارابه مرگ ....بقیش سخته -_-

تو دموها رو اگه دنبال میکردی ...وقتی دمو گوزن رو داد...بعدش نوشت شروع بخش دوم!
و فک کنم اولای بخش دوم داستانش جدا باشه و اخرش به هم مربوط بشن!

بعلههه!
من هنوز البوم عصبانی شایع رو گوش ندادم -___- درگیر اینم
حتی البوم جدید فرشادم گوش ندادم -__-

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Волшебник - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایا میدانستید از فردا نمیآیم؟

چرا؟ |=
حق نداری بری !!!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Mohlek - 10-03-2021

(10-03-2021، 21:58)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق سفیدشممممم ژوننننن
خفنه آبجی :/

موفق باشی
بش برسی:/

(10-03-2021، 21:58)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن دیگه پر رو میشی =)

حساااااااام
روح جدت ولم کن حال ندارم امشب  
ی نمه آدم باش

باشه بابا نزن ما رو :/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - شـــقآیــق - 10-03-2021

@Ɗєя_Mσηɗ
شماره مجازی می‌خوام
چیکار کنم؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 10-03-2021

@Волшебник
نسخه قبلو باز کن حوصله تگ ندارم -_-

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Emmɑ - 10-03-2021

(10-03-2021، 22:02)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایا میدانستید از فردا نمیآیم؟

چرا؟ |=
حق نداری بری !!!
خالم میاد
من بیام یا نیام چ فرقی داره؟-ـ-

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Волшебник - 10-03-2021

(10-03-2021، 22:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Волшебник
نسخه قبلو باز کن حوصله تگ ندارم -_-

ای بابا -_-

(10-03-2021، 22:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 22:02)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟ |=
حق نداری بری !!!
خالم میاد

نیای من سکته میکنم ! |=

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Emmɑ - 10-03-2021

(10-03-2021، 22:04)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"Ɗєя_Mσηɗ"
شماره مجازی می‌خوام
چیکار کنم؟
برو از s بگیر

(10-03-2021، 22:05)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 22:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالم میاد

نیای من سکته میکنم ! |=
._.ن بابا؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Ɗєя_Mσηɗ - 10-03-2021

(10-03-2021، 22:04)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
شماره مجازی می‌خوام
چیکار کنم؟

چیکا میخوای؟
چ گندی زدی شقا :/