ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! (/showthread.php?tid=27878) |
RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - ♠▒DERAGON▒♠ - 03-04-2013 نه خیراینم یه نوع تبلیغه یعنی تواونورآب راحت ترازایرانی یعنی میتونی غیرتتوبزاری زیرپاتوبری خارج یکم چشاتونوبازکنیداینا ازراه خنده وشادی باعث تغییردینتون میشین اینابادین به جنگ دین میان شمابریدتوی گوگل کلمه ی(ASHORA)روسرچ کنیدفقط قمه زنی میاد ازخودتون بپرسیدماتوروزآشورافقط قمه زنی میکنیم؟ واقعا متاسفم خواب تاکی تاکی بیدارشید RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - AyDiN.S - 06-04-2013 دراگون جان مادر منم وقتي كه ميره خارج حجابش رو با مانتو رعايت ميكنه حالا چه توي هتل باشه چه خيابون و مطمئنا اگه بره تو اكادمي گوگوش بازهم حجابش رو عايت ميكنه شما بگيد خوندن يك زن از نظرتون درست نيست؟ RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - parisa16 - 06-04-2013 هر چند که ازش خوشم نمیاد و میدونم حقش نبود ولی نباید انقدر بهش توهین کنیم و هی بگیم حقش نبود......... گناه داره بی چاره RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - bela vampire - 06-04-2013 ازش متنفرم RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - تر گل - 13-04-2013 به نظر من همش دروغههههههههههههه RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - SHAYESTEH2013 - 13-04-2013 عاشقشم RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - انیتا14. - 13-04-2013 RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - صحرا 2 - 13-04-2013 (10-02-2013، 21:18)mohammad1800i نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم این حرف تو یه نوع توهینه خوب بعضی ها دوست دارن بعضی ها ندارن این حرفا زشته از تو گذشته: RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - AyDiN.S - 14-04-2013 (03-04-2013، 14:15)♠▒DERAGON▒♠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه ربطي داره؟خيلي از عواملشون اصلا تو اروپا بدنيا اومدن بعضيهاشون هم رفتن اونجا ميشه بگي چه ربطي به غيرت داره؟يكي از فاميلاي منم كه خيلي باهش رفيق بودم رفته انگلستان ميگه اونجا يك پسري هستش كه فقط با پاك كردن يك شيشه ي ماشين يا يك كاره خيلي كوچيك ميتونه در روز 30دلار در امد داشته باشه به نظرت اونجا براي موفقيت راه باز نيست؟ اخه پسره خوب يك ايارني رفته واستون شبكه زده كه بيايد ذت ببريد عينه جم يا فارسي وان هم داخلش فيلماي مستهجن نميذاره كه بگي اينو داره ترويج ميكنه خودتم نميدوني داري چي ميگي رفتي چندتا اخبار ايراني و سخنان چندتا ايت الله بيش.ور رو گوش دادي به اين نتيجه ها رسيدي از سرزميني كه ايت الله هاش بازي انگري بردز رو حرام ميكنن چون كه يكي از مراحلش فلان جور ميشه انتظاره ديگه اي نميشه داشت (13-04-2013، 17:45)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما كه ديدتون انقدر بازه ميشه بگيد اخبار خودمون رو گوش كنيم كه پشتيبان دو.لت هستن و حرفايي كه بهشون ديكته شده رو ميگن يا اون خنده بازار خودمون رو كه با تقليد از شبكه هاي ماهواره اي شورش رو در اوردند؟شما بگو كدوم؟ خب بفرسته مگه گناه كرده؟بعدشم درست حرف بزن خيلي از مردم اين كارو انجام ميدن كه داري بهشون ميگي عوضي بعدشم از كجا ميدوني شبكه يهودياست؟اگه منم حرف مسئولان خودمون رو گوش كنم بايد بگم ماست هم سياست هرموقع كه خودت ديدي كه شبكه براي يهودياست بيا نطق كن RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - * Exceptional girl * - 16-07-2013 (09-03-2013، 20:00)Nazanin JOON نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محلی نیست سنتیه |