انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: گُفتــــٓـ{گویـــ} آزاد نُسخهـ ۲۸۹ - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 10-06-2016

(10-06-2016، 2:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:33)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:30)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جا ایرانس...شما چطور؟
\__/

صبح بخییر ایرانییی
و پخش اون آهنگه
به این شماره پیامک کنید 30000456
نام  و ففامیلی و سحری چی خوردین :| و از کجاین^_^

سلام هلی(:

سلام دخی
دختر کنکوری چتم میکنه و تو صفحه اولم سلام میکنه!:V

RE: گُفتــــٓـ{گویـــ} آزاد نُسخهـ ۲۸۹ - نیلوفر 2000 - 10-06-2016

صدای مارو از رادیو فلشخور میشنوین

اوخ اوخ گفتی کنکور خواهر:' -(

RE: گُفتــــٓـ{گویـــ} آزاد نُسخهـ ۲۸۹ - هلی - 10-06-2016

(10-06-2016، 2:37)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:36)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:33)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:30)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

\__/

صبح بخییر ایرانییی
و پخش اون آهنگه

سلام هلی(:

سلام دخی

خخخ،تازه فردا صبح ازمون هم داره و الان انلاینه

(10-06-2016، 2:38)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخبار داریم میگیم و
مثلا هم برنامه رو به ترتیب گفتم
نه وایسا قبل اخبار یکم پیامک بخون (:

(10-06-2016، 2:38)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخ اوخ گفتی کنکور خواهر:' -(

بابا.Dont worry
من هلیاما.میتونم،از پسش بر میام

(10-06-2016، 2:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:37)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

\__/

صبح بخییر ایرانییی
و پخش اون آهنگه

سلام هلی(:

سلام دخی

آزمونه ؟
آهنگ تی ام بکس
بیخالل فردا اووه اوع و بقیه اش یادم نی
+
ایا شمام نماز خوندین یا فقط من دارم اینو از بابام می شنوم:||؟

اقای اصغر از کرمانشاه نوشتن
دست مدیر رادیو درد نکنه همه چی اوکیه..
من:لطف دارین جناب شاد باش بهتون میگم

اقا اصغر دمتون گرم
مثلا هم کامیون داره
کامیونتونم همیشه سالم و سالم.__.
نفر بعدی خانوم زریه نوشته من صب واسه ده نفر سحری درست میکنم
همشونم پا میشن الانم دارم مثل ادم نماز میخونن:|!

من برم بخوابم

(10-06-2016، 2:42)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقای اصغر از کرمانشاه نوشتن
دست مدیر رادیو درد نکنه همه چی اوکیه..
من:لطف دارین جناب شاد باش بهتون میگم

باهمکار عزیزم میریم برا بخش ورزش

(10-06-2016، 2:41)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:40)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2016، 2:37)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبح بخییر ایرانییی
و پخش اون آهنگه

سلام هلی(:

سلام دخی

آزمونه ؟
آهنگ تی ام بکس
بیخالل فردا اووه اوع و بقیه اش یادم نی
+
ایا شمام نماز خوندین یا فقط من دارم اینو از بابام می شنوم:||؟

اره،من برم بخوابم،بچه برو نماز،من خوندم والان بخوابم،
بابای دوستان