انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] (/showthread.php?tid=242194)

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ƝAƲA - 25-08-2015

(25-08-2015، 0:13)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:09)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:05)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175&page=76

(25-08-2015، 0:03)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر:سلام(خداکنه بشناستم)
پسر:سلام بفرمایید؟(خدایاینی واقعاخودشه؟)
دختر:نشناختی؟(بااسترس)
پسر:چراشناختم,,,کارم داشتی؟(باخوشحالی)
دختر:شنیدم یکی دیگه پیشته,,خوش میگذره باهاش,,,شوخ هست؟خوش اخلاق هست؟(خداکنه بگه هیشکی نیس باهام)
پسر:اره خوبه,,,خوش میگذره(هیچکس برای من مثه تونمیشه,,,کاش بودی)
دختر:اهاا,,منم اوضام خوبه عالیه عالیم(بدون توهمه چی داغونه)
پسر:....(چرااین رابطه بهم خورد؟)
دختر:چراچیزی نمیگی؟باشه خوش بگذره,خدافظ(خداکنه بگه برگرد)
پسر:حله,,,خدافظ(توروخدانروبمون)

لعنت به این غرووووووووووووور...

+ من از این گروه واتس لفت میدم -_-

کم کم دارم حس میکنم عاشق شدم اما نمیدونم کیه و کجاس25r30

منم انقدر مطالب عاشقانه گذاشتم همین حس رو دارم

والا من خودمم شرو کردم به گذاشتن پست های عاشقانه :>

احساس میکنم هرچه زودتر باید پیداش کنم...
واس من کلا پیدا نمیشه ((:

فک کنم دزدیدنش خخخ

مال من بلعیده شده توسط زمین cry2

(25-08-2015، 0:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دو  میخوابم
کسی میتونه یه راهنمایی بهمن بده اسم اواتارمو چی بزارم؟

آواتار به منم بدید

وووای چرا این تخمه هاتموم نمیشه ?

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ÆҐÆŠĦ - 25-08-2015

(25-08-2015، 0:15)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:13)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:09)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:07)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:05)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم دزدیدنش خخخ

مال من بلعیده شده توسط زمین cry2

(25-08-2015، 0:15)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دو  میخوابم
کسی میتونه یه راهنمایی بهمن بده اسم اواتارمو چی بزارم؟

آواتار به منم بدید

اوا ببخشید اشتباه نوشتم
اسم اکانتمو چی بزارم؟

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ❌fearless❌ - 25-08-2015

(25-08-2015، 0:03)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر:سلام(خداکنه بشناستم)
پسر:سلام بفرمایید؟(خدایاینی واقعاخودشه؟)
دختر:نشناختی؟(بااسترس)
پسر:چراشناختم,,,کارم داشتی؟(باخوشحالی)
دختر:شنیدم یکی دیگه پیشته,,خوش میگذره باهاش,,,شوخ هست؟خوش اخلاق هست؟(خداکنه بگه هیشکی نیس باهام)
پسر:اره خوبه,,,خوش میگذره(هیچکس برای من مثه تونمیشه,,,کاش بودی)
دختر:اهاا,,منم اوضام خوبه عالیه عالیم(بدون توهمه چی داغونه)
پسر:....(چرااین رابطه بهم خورد؟)
دختر:چراچیزی نمیگی؟باشه خوش بگذره,خدافظ(خداکنه بگه برگرد)
پسر:حله,,,خدافظ(توروخدانروبمون)

لعنت به این غرووووووووووووور...

+ من از این گروه واتس لفت میدم -_-

کم کم دارم حس میکنم عاشق شدم اما نمیدونم کیه و کجاس25r30

فک کنم دزدیدنش خخخ

اشتب نکن._.
اوووه آدم زیاده تو گپ تلو لاین

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - ƝAƲA - 25-08-2015

(25-08-2015، 0:18)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم دزدیدنش خخخ

اشتب نکن._.

نه ...
Angel

خداحافظ

(25-08-2015، 0:20)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 0:18)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم دزدیدنش خخخ

اشتب نکن._.

نه ...
Angel

خداحافظ

هس=|
بای

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=191175&pid=3041271#pid3041271
سپاس._.*

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - Berserk - 25-08-2015

سلام .__. .. 
نگین جونده =>
خدافظ :|

(25-08-2015، 3:12)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .__. .. 
نگین جونده =>
خدافظ :|

سلامو***خر
جونم میلیکا کینده=}
ایمان چطورع۰_۰
بایت=|

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - esiesi - 25-08-2015

پاچه همو نگیرین 
باهم دوستانه برخورد کنین :|

(25-08-2015، 4:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاچه همو نگیرین 

تو ز نزن بچه-_-*
میلیکا عخش منه^_^

RE: [ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] - esiesi - 25-08-2015

(25-08-2015، 4:15)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-08-2015، 4:14)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاچه همو نگیرین 

تو ز نزن بچه-_-*
میلیکا عخش منه^_^

بچه ک زدن نداره :|
والا الان کسی عخش من نیس ولی اگه کسی شد بت خبر میدم :|
:|
و بازهم :|