انجمن های تخصصی  فلش خور
قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> (/showthread.php?tid=237699)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - KING ERFAN ╬ - 04-12-2015

(04-12-2015، 12:40)حسن CR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نخوندمش   خخخخخخخخخخخخخ  سريع اومدم پايين ببينم چي مي شه! Big Grin Confuseds32:

هــــع..خودتـــی (((:
همـــــه بعـــــد اسکـــل شدن همیـــــنو میگـــن :/

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - حسن CR7 - 04-12-2015

(04-12-2015، 13:14)KING ERFAN ╬ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 12:40)حسن CR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نخوندمش   خخخخخخخخخخخخخ  سريع اومدم پايين ببينم چي مي شه! Big Grin Confuseds32:

هــــع..خودتـــی (((:

خخخخخخخخخخ
دروغ ندارم بگم...واقعا نخوندمش...اگه مي خوندمش مطمئن باش راستشو مي گفتم :cool:
مرض ندارم كه...اسكل شدن هم هنر مي خواد...خخخخخ

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - KING ERFAN ╬ - 04-12-2015

(04-12-2015، 18:55)حسن CR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 13:14)KING ERFAN ╬ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-12-2015، 12:40)حسن CR7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هــــع..خودتـــی (((:

خخخخخخخخخخ
دروغ ندارم بگم...واقعا نخوندمش...اگه مي خوندمش مطمئن باش راستشو مي گفتم :cool:
مرض ندارم كه...اسكل شدن هم هنر مي خواد...خخخخخ

آره باشه تو راست میگی..
خیلت راحت باورم شد 25r30

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - serpent - 04-12-2015

من اول اخرمتنو خوندم

دیگه کسی لازم نیست بگه من از اول رفتم آخرشو خوندم..شما ها خیلی شاخین -___-

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - مهرسا{شیطون} - 20-12-2015

خوب مارو اسکل کردی باریک p345

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - GHOST555 - 20-12-2015

خوب خیلیا اینکارو میکنن

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - *TaNiA* - 20-12-2015

خخخخخخخخخخ.............ای بابا....اسگل کردی؟
پفففففففففف

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - م‍حمّد - 23-12-2015

خخخخ من تا اخرش نخودم اول یه نگاه کردم دیدم زیاده اخرشو خوندم Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

RE: قتل دل خراش توسط پسری 12 ساله در نیوز لند<اگه دلشو داری کلیک کن> - Souper star - 18-01-2016

vahidrkینی یه چیز تو مایه های این استیکره دیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ولی من یه داستان شبیه این شنیده بودم زیاد ناراحت نشدم
تهشو خوندم هم که مردم از خنده Big Grin