انجمن های تخصصی  فلش خور
اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ (/showthread.php?tid=209788)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - ماهگل75 - 18-08-2015

اسمش مهگله...

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - DAZZLING BOY - 18-08-2015

(18-08-2015، 19:08)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:47)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:35)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کیش دختره ، یه کی دیگه شم پسربود اما بعد فهمیدم که درگیری مضمن داره خخخخ سر هیچی یه تومار بارم کردو هی خودشو قایم میکنه ^__^کلی هم بهم تهمت زد البته اصلا مهم نیست چون تازه ازش خوشم اومده بود اما الان دیگه اصلا دوستش ندارم  خخخخخخخخ =))

چ جالببببببب مثل من
هه چه جالب ولی کاش الان اینجا بود اونوقت بهش میگفتم که پ. خ شو وا کنه که بتونم بهش حرف بزنم و علتو بپرسم آخه هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا هیچی به ذهنم نمیرسه =//
میفهمی که؟ باید بفهمی چون سر خودتم اومده خخخخخخخ =))

اره خوب میفهمم بخام برا همیشه بازش نمیکنم.....حرفاشم بهش زددممم

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - -Demoniac- - 18-08-2015

(18-08-2015، 19:13)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 19:08)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:47)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 18:35)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کیش دختره ، یه کی دیگه شم پسربود اما بعد فهمیدم که درگیری مضمن داره خخخخ سر هیچی یه تومار بارم کردو هی خودشو قایم میکنه ^__^کلی هم بهم تهمت زد البته اصلا مهم نیست چون تازه ازش خوشم اومده بود اما الان دیگه اصلا دوستش ندارم  خخخخخخخخ =))

چ جالببببببب مثل من
هه چه جالب ولی کاش الان اینجا بود اونوقت بهش میگفتم که پ. خ شو وا کنه که بتونم بهش حرف بزنم و علتو بپرسم آخه هرچی فکر میکنم نمیدونم چرا هیچی به ذهنم نمیرسه =//

آره اگه چرت و پرت زیاد میگه بازش نکن فک کنم منم به اون یاروه زیاد چرت و پرت گفتم خخخخ

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - DAZZLING BOY - 18-08-2015

(18-08-2015، 19:20)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 19:13)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ جالببببببب مثل من

آره اگه چرت و پرت زیاد میگه بازش نکن فک کنم منم به اون یاروه زیاد چرت و  پرت گفتم خخخخ

دوس دارم دلیلاشو بشنوم هه میخوام براش باز کنم

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - ✿↝°••ƒคภżคђξ••°↜✿ - 18-08-2015

عشق ندارم Big Grin Big Grin

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - kiana-khanoomi - 18-08-2015

سبحان
گوگولی منه
عشق منه
عاوشقشم ?

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - bieber fan - 18-08-2015

خوش بختآنه هنوز اونقد بدبخت و تنهآ نشدم ک تو دنیآی مجآزی عآشق شم ●-●

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - MeiChiLu - 18-08-2015

سارا   Heart

نمیدونم چرا یهو بهم گفت دیگه بر نمیگردم فلش بای

نابود شدم crying

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - عسل. - 18-08-2015

(18-08-2015، 15:52)DAZZLING BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2015، 15:29)عسل. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما مربوط نمیشه دیگه اون

مراقب حرف زدنت باش

حرفی نزدم بتون بر بخوره گفتم به خودم مربوطه غیر از اینه

RE: اسم کسی که تو این انجمن هست عاشقشی چیه؟ - ρυяρℓє_ѕку - 18-08-2015

ندارم Sleepy