![]() |
آزمون شخصیت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: آزمون شخصیت (/showthread.php?tid=1531) |
RE: آزمون شخصیت - hani eh - 11-09-2012 عالی بود منم مثل اپر ا38 شدم RE: آزمون شخصیت - کریستال - 11-09-2012 خیلی ممنون ماکان عزیز خیلی قشنگ بود ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: آزمون شخصیت - Magical Girl - 11-09-2012 شما 40 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. همه ی همش درست بود! ![]() مرسی! RE: آزمون شخصیت - αℓι - 11-09-2012 من 38 آوردم . ![]() RE: آزمون شخصیت - تراختور - 11-09-2012 (02-01-2012، 12:12)cute flower نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: آزمون شخصیت - Hengame Plang - 11-09-2012 شما 39 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقعبین هستید. آنها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن میبینند. شما از آن دسته آدمهایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست میگیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب میکنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را میشناسند میدانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمیدهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول میکشد تا دوباره اعتمادتان به آنها جلب شود. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مرسی عالی بود RE: آزمون شخصیت - ЩΦlբ - 26-09-2012 49 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: آزمون شخصیت - عسل** - 26-09-2012 38 امتیاز ممنون RE: آزمون شخصیت - The Ginkel - 26-09-2012 (31-12-2011، 21:07)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم 45 شدم ... RE: آزمون شخصیت - ali zee - 02-11-2012 این برای من اومد شما 41 امتیاز کسب کردهاید، بنابراین: دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه میکنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر میآیید. کسی که همیشه به آنها دلداری میدهد و آنها را کمک میکند. |