انجمن های تخصصی  فلش خور
آزمون شخصیت - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: آزمون شخصیت (/showthread.php?tid=1531)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: آزمون شخصیت - hani eh - 11-09-2012

عالی بود
منم مثل اپر ا38 شدم

RE: آزمون شخصیت - کریستال - 11-09-2012

خیلی ممنون ماکان عزیز خیلی قشنگ بود Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: آزمون شخصیت - Magical Girl - 11-09-2012

شما 40 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.
همه ی همش درست بود!Big Grin
مرسی!

RE: آزمون شخصیت - αℓι - 11-09-2012

من 38 آوردم .Blush

RE: آزمون شخصیت - تراختور - 11-09-2012

(02-01-2012، 12:12)cute flower نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 36 شدم!!!!!!!!خیلی با حال بود

RE: آزمون شخصیت - Hengame Plang - 11-09-2012

شما 39 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

شما به چشم دیگران آدمی فهمیده، محتاط، دقیق و واقع‌بین هستید. آن‌ها شما را به چشم فردی باهوش، با استعداد، با ذوق و فروتن می‌بینند. شما از آن دسته آدم‌هایی نیستید که به سرعت و به آسانی دوست می‌گیرند، بلکه فردی هستید که به دوستانی که انتخاب می‌کنید به شدّت وفادارید و از دوستانتان نیز متقابلاً همین انتظار را دارید. کسانی که شما را می‌شناسند می‌دانند که به آسانی اعتمادتان را نسبت به دوستانتان از دست نمی‌دهید امّا اگر این اتفاق بیافتد، زمان زیادی طول می‌کشد تا دوباره اعتمادتان به آن‌ها جلب شود.

SleepySleepySleepySleepySleepy

مرسی عالی بود

RE: آزمون شخصیت - ЩΦlբ - 26-09-2012

49 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.
HeartBlushTongueWink

RE: آزمون شخصیت - عسل** - 26-09-2012

38 امتیاز ممنون

RE: آزمون شخصیت - The Ginkel - 26-09-2012

(31-12-2011، 21:07)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماله من
شما 45 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین:

دیگران به شما به چشم آدمی شاداب، سرزنده، جذاب، شوخ، عملگرا و همیشه جالب نگاه می‌کنند. کسی که همیشه در مرکز توجه قرار دارد امّا در عین حال متعادل و مبادی آداب است. شما همچنین به چشم دیگران فردی مهربان، با ملاحظه و با درک بالا به نظر می‌آیید. کسی که همیشه به آن‌ها دلداری می‌دهد و آن‌ها را کمک می‌کند.

منم 45 شدم ...

RE: آزمون شخصیت - ali zee - 02-11-2012

این برای من اومد
شما 41 امتیاز کسب کرده‌اید، بنابراین: