هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند (/showthread.php?tid=14548) |
RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 1939 - 01-09-2012 هیتلر اینکارو میکرد تا چرچیل از جنگ دست بر دارد و ان موقع سازمان مللی هم نبود که پاسخگو باشد مالتا هم که هیچ فعالیتی نکرد تو جنگ ایران و عراق هم اول عراق روشهر های ایرانی بمب میریخت بعد دوباره ایران پاسخ میداد داداش من قانون جنگ قانون جنگل است و تو جنگ حلو ا خیرات نمیکنند RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - FARID.SHOMPET - 01-09-2012 پس قبول داری که کار المان برای بمباران لندن یک جنایت بود. اسم این کار رو جز جنایت متقابل هیچی نمی تونی بذاری. جنایت جنایته و جنایت کار هم جنایت کاره. اصلا ربطی به این نداره که برای چه هدفی جنایت کرده. یکمی هم برید کتابای منطق و فلسفه بخونید تا بفهمید که رابطه منطق و فلسفه چیه و چه تاثییری روی دانسته های ما داره. RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 1939 - 01-09-2012 بله قبول دارم واژه جنایت مناسب اینکار است ولی جنایت هیتل نه جنایت چرچیل RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - FARID.SHOMPET - 01-09-2012 میگم که در اخر میگید کار چرچیل که بمباران کردنه المان بود جنایت است ولی کار هیتلر که بمباران کرد کشور های متفق رو جنایت نیست. حتما بمباران مادرید هم جنایت نیست. RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 1939 - 01-09-2012 خیر جنایت است همانطور که اون عوضی ها مردم بیگناه را میکشتند ما هم انها را کشتیم ما اسپانیا را نجات دادیم منبع حرف: کتاب تاریخ تمدن جهان جلد فلان RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - FARID.SHOMPET - 01-09-2012 جوکه خدا نکنه قدرت یک کشور باز بیوفته دست نازی ها که جهان بدبخت شده و باید شاهد کشت و کشتار دیگه و رشته جنگ های دیگه و پاکسازی های نژادی دیگه باشه. RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 1939 - 01-09-2012 پاکسازی نژاد های دیگر در کجای نازیسم ذکر ششده جناب لبخند خودتان دیدید که جناب فرید اول به ما اعلان جنگ دادند ایشان معتقد ازادی هستند معتقد مردم سالاری ولی جنبشی که در ایران در حال شکل گیری است را اینگونه سمجانه مسخره میکنند و قصد کشتن مارا دارند داداش تا حالا فکر میکردی من اینچنین راجع به نازیسم با تو بحث کنم میبینی تغییرات را میبینی به زودی این لبخندت پاک خواهد شد فرید جان RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - FARID.SHOMPET - 01-09-2012 هر چی بگم که تاثییری نداره. نترس من اونقدر ادم خوش خنده ای هستم که اگر هیتلر هم بقل دستم باشه لبخندم پاک نمیشه خدا بیامرزه شریعتی رو. به جای دنبال کردن ادم های بزرگ ایران زمین مانند شریعتی و مصدق و کورش دنباله روی یک المانیه بیگانه شدن. RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - 1939 - 01-09-2012 طفره نرو سوسیالیست اسلامی قابل تحسینه ولی دخالت بیش از حد دین در سیاست را قبول ندارم اصلا این یعنی چه؟ RE: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند - ☭Nicola☭ - 01-09-2012 من فقط در جواب عنوان تایپیک بگم نقل قول: هیتلر:من نمیخواهم غیرنظامیان آسیب ببینند استالین:مرگ بر جنگ افروزان,زنده باد صلح بین المللی (درجریان آخرین سخنرانی اش) خداوکیلی خودتون به عنوان فردی عاقل وبالغ قضاوت کنید این دو سخن پروپگاندای محض است. هیچ رابطه تاریخی ندارد نقل قول: خیر جنایت است همانطور که اون عوضی ها مردم بیگناه را میکشتند ما هم انها را کشتیم ما اسپانیا را نجات دادیم وا عجبا!! این شما وفاشیست ها بودین که از حکومت دیکتاتوری فرانکو حمایت وجمهوری مردمی اسپانیا رو نابود وپادشاهی گذاشتید. که اسپانیا چوب بدبختی ها واین کار فاشیست هارو تا به امروز میخوره. مردمشون روی خوش امنیت رو ندیدن!!! مساله اینجاست هیتلر جهان میهن هم نبوده!! که مردم غیر آلمانی طرفداریش رو کنن |