انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=105035)

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ツClas$i☪ J☯ ツ - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:10)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:07)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییییییییییییییییییی

هزارم :\

هلنییی ^_^ خوبی؟! (:

اوخی ×_×

آیسان ♥

قربونت بشم من ^_^

اگه تو خوب باشی منم خوبم ((;

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:10)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای خَســـته شُدَم-_-
آیســآن من مگه چیکــآر کردَم رَفتــآرِت عوض شُــده بــآم؟!/:

یا پیغمبر اینم میگه من اخلـاقم تغییر کرده :|

ب جون خودم من همون آیسـانمم -_- مُشکل از شرایطه نع رگ آقـوامم :| ..

شرایط جوری بود که من خودم بشم ..

من اون موقع خودم نبود ی آیسان دیگه بود که اوشگول بود -_-

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgyDodgy
ببین.....
اینجا ارسالا حساب نمی شه......
تو رو جون نن جونت......
اسپم نده......
سرعت میاد پایین....
-__-

اسپم نبود دلیـــــــــــــــــل داشتم
ببین....
من برای تک تک پستام دلیل دارم.....
ولی نصف همین تک تکا به جرم اسپم پاک شدن......
آندرستند؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ 6

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

هـعیـ -_-
یکـی برنگشــ کـهـ بگـهـ صـنـدوق دریـآفـت پ . خ هـآمـو فعـآل کـنم -_-

واقـعـاً کــ .. -_-

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - # αпGεʟ - 01-05-2014

کی دوس داره به موضوعاش سپاس بدم؟
لینکشو بده سپاس بدم.Sleepy
حتی خواستید همه رو جدی گفتم:cool:

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ツClas$i☪ J☯ ツ - 01-05-2014

شیووا نی دونم چراع ولی میخوام جف پا بیا رو صورتت :|

عجب حسی {!!} :|

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:07)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:04)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا
دفعه بعد یکاری کن نفر اول شم
اگه بشم =تمامی موضوعات=سپاس شده
رشوه؟ رشوه به مامور و معذور؟ :|

چرا نیومد؟ من رفتم!
بای!

اینجاست باو پنهانه من میبنمشWink

(01-05-2014، 15:08)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgyDodgy
ببین.....
تو رو جون نن جونت......
اسپم نده......
سرعت میاد پایین....
-__-
باید اخطار بدم از این ب بعد تو چتروم اسپم بدید 20%دوهفته Big Grin

واقعاHuhDodgyتو فوق العـــــــــــــــــــاده ای

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Mïņ̃†êR - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:11)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:08)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو من تا2ماه دیگه صورتیمSleepy
شیوا قولرو یادت نره ها
برو ببین اسپم دادم یانه
فعلا بقیه ها توتاپیکم اسپم میدن
شاید دو ماه دیگر بیاید......
شاید......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید شاید Angel

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2014، 15:10)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgyDodgy
ببین.....
تو رو جون نن جونت......
اسپم نده......
سرعت میاد پایین....
-__-

ببین....
آندرستند؟

آیـآ تقلیـد کـآر خـوبیســت ؟ =/

چـرآ تقـلیـد کـردی اَ مـن =/

RE: ஜ۩۩ஜ گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【115】 ஜ۩۩ஜ - ◄Iяαи► - 01-05-2014

(01-05-2014، 15:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

DodgyDodgyDodgy
ببین.....
تو رو جون نن جونت......
اسپم نده......
سرعت میاد پایین....
-__-

ببین....
آندرستند؟

باشه نخورم حالا.آندرستند