انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 14-06-2021

(14-06-2021، 8:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 8:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب به درک‌ ._.
به جای اهمیت دادن باید میگفتم خب به ع**
والا ._.

+

صبح بخیر ^^

‌والا.-.

صبح بخیررررررررررررررررررررر

به خداااا ._.
من نمیدونم چرا اصلا اهمیت دادم و به فکر بودم؟ ._.
همه چیو باید بگیری به ***

والا ._.

من دو تا امتحان دیگم مونده فقط ^-^
یکی امروز
یکی چهارشنبه
بعدش میخوام برم مسافرتِ طولانییییی

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 14-06-2021

(14-06-2021، 8:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 8:42)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

‌والا.-.

صبح بخیررررررررررررررررررررر

به خداااا ._.
همه چیو باید بگیریم به ***

والا ._.

یکی امروز
یکی چهارشنبه
تو همیشه ب فکر همه ای ولی همه ب فکر تو نیستن15
بگیر بگیر منم باید بگیرم15
اخخخخخخ خوش ب حالت cry2امروز چندمه؟cry2
۲۵خرداد امتحان تاریخ دارمWaaaht
منم ببر8بخدا بچه خوبیم8

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - BIG-DARK - 14-06-2021

یالا علیکم

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Prometheus - 14-06-2021

(14-06-2021، 8:48)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا علیکم

چطوری ارو؟

(14-06-2021، 8:47)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 8:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خداااا ._.
همه چیو باید بگیریم به ***

والا ._.

یکی امروز
یکی چهارشنبه
تو همیشه ب فکر همه ای ولی همه ب فکر تو نیستن15
بگیر بگیر منم باید بگیرم15
اخخخخخخ خوش ب حالت cry2امروز چندمه؟cry2
۲۵خرداد امتحان تاریخ دارمWaaaht
منم ببر8بخدا بچه خوبیم8
به خدا من دارم به نفعش کار میکنماااا ! بعد برگشته توهین میکنه ._.
آدم اینقدر بدبخت ؟
تازه ۲۵ خرداد شروع میشههههه؟؟؟؟ .___. چه خبرهههه
چرا اینقدر دیرررر ؟؟؟

من که از خدامه تو بیای ^^ از این مسافرتا که یک ماه میرن تو طبیعت و گوشی‌و اینترنت و اینا هم ندارن . دوست داری اینجوری ؟ شایدم کویر

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - سهَ‌ند - 14-06-2021

(14-06-2021، 8:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 8:30)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

13

جان؟ چرا تعجب کردی ؟ چیزی شده؟

از شما بعید بود. مگه شما هم حرف زشت بلدین؟ ججل خالق

(14-06-2021، 8:48)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا علیکم

سلامِ مجدد ^^
خوب هستین انشالا ؟

(14-06-2021، 8:50)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا علیکم

چطوری ارو؟

عالی
تو چطوری ؟
خووی؟

(14-06-2021، 8:51)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-06-2021، 8:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟ چرا تعجب کردی ؟ چیزی شده؟

از شما بعید بود. مگه شما هم حرف زشت بلدین؟ ججل خالق

Telegh_01

اووووو تا دلت بخواد Telegh_01
ولی سخت ترین قسمت مدیریت همینه که نباید فحش بدی ._.

(14-06-2021، 8:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یالا علیکم

سلامِ مجدد ^^
خوب هستین انشالا ؟

سلامن علیکم خواهر روحانی ._.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 59
ما خوب هستیم شما خوب هستید انشالله؟