انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ (/showthread.php?tid=292911)

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - *Aɴѕel* - 16-01-2021

(16-01-2021، 0:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 0:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینو اوا (:
شما دو تا زوج خوبی میشیدv:

واه واه واه یه دور از جونی یه زبونم لالیییی 0-0 :///

هیس کن
هر چی استاد میگع بگو چشم*-*

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 16-01-2021

(16-01-2021، 0:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینو اوا (:

دیس سپاس ://////
مننننننن با ایننننننن آوا تو یههههه اتا.... عه سقفففففففف
هررررررگزززززز
کی میتونه اینو تحمل کنههههههههه
چرا داد میزنم؟؟
آوا با من ازدواج میکنی؟؟

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ᗩᐯᗩ⁷ - 16-01-2021

(16-01-2021، 0:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 0:45)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مورچه داره از کت و کولم میره بالا:/ یکی بیاد این طویله منو جمع کنه بعد جاروش کنه ://

استاد آوا متخصص طویله و چیزای مربوط بهش در خدمتتونه Big Grin

نفرمایید این چه حرفیه تا صاحبش اینجاس دیگه من چیکاره باشم اینجا 0-0 Big Grin

(16-01-2021، 0:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارمینو اوا (:

هررررررگزززززز
چرا داد میزنم؟؟
آوا با من ازدواج میکنی؟؟

میدونستم رو اوا کراش داری:v

(16-01-2021، 0:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 0:50)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واه واه واه یه دور از جونی یه زبونم لالیییی 0-0 :///

هیس کن

آخه استاد من نمیتوانم سکوت کنم شما میخواین یه دختر نوجوون پاک چشم و گوش بسته رو به زور شوهر بدین به یه مرتیکه زشت و چاق و پیر و منحرففف &^&
آخه این رسمشه عایا؟؟ 0-0

(16-01-2021، 0:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 0:51)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هررررررگزززززز
چرا داد میزنم؟؟
آوا با من ازدواج میکنی؟؟

تروخدا شایعه نساز من رو دختر کراش نمیزنم ://///
ایحححح من اونو میخوام چیکار آخه؟؟

فردا ب حساب جفتتون میرسم*-*

الان تازع ب دنیا اومدم خستم!

ارمینو اوا (:

هررررررگزززززز
چرا داد میزنم؟؟
آوا با من ازدواج میکنی؟؟

والااااااااا اصن مگه آدم با حیوان جماعت میتونه حرف بزنهههه چه برسه اینکه بره زیر هفت سقفففف
باز تو مخت هفت بعدی شد داری چرت و پرت میگی 0-0
عب نداره فردا صب که پاشدیم با هم به این هذیونات هر هر میخندیم 0-0

(16-01-2021، 0:54)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 0:52)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تروخدا شایعه نساز من رو دختر کراش نمیزنم ://///
ایحححح من اونو میخوام چیکار آخه؟؟

برای اولین بار در تاریخ باهاش موافقم 0-0

(16-01-2021، 0:55)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا ب حساب جفتتون میرسم*-*

الان تازع ب دنیا اومدم خستم!

نه استاد من دختر خوبیم گنا دالما *-*
شب بخیر استاد *-*

(16-01-2021، 0:54)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2021، 0:50)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیس کن

آخه استاد من نمیتوانم سکوت کنم شما میخواین یه دختر نوجوون پاک چشم و گوش بسته رو به زور شوهر بدین به یه مرتیکه زشت و چاق و پیر و منحرففف &^&
آخه این رسمشه عایا؟؟ 0-0
هننننن....دیس سپاس :////
نوجوون که قبول آخه چشم پاک و گوش بسته ؟؟ Telegh_01
خودت میگفتی که بزرگ تری؟؟ حالا شدم مرتیکه؟؟ نخیررررر من جوون تر از همه ام خلم
زشت که چشات زشت میبینه من تو ایران بعد محمدرضا گلزار تکم :///
چاق؟؟ خداوکیلی سی کیلو چاقه؟؟؟ من اعتراض دارم استاد
تو که منحرففففف تریییی پیرزنننننن
این خط این نشون بچه آوا از شکم شوهرش در میاد :///

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Prometheus - 16-01-2021

آوا و آرمین :v
به هم میاین خوشبخت شین :v