انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" (/showthread.php?tid=71537)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - Mohammad 77 - 29-11-2013

درود /

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:11)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزي فقط بهش گفت درمورد عشق وعاشق با رزي حرف نزنين كه دلش خونه
واقعان كه همه  چيز زندگي منو به همه گفتي اره خوب اون تصادف كرد مرد كه چي منم هنوز دوسش دارم بيا حالا همه فهميدن
خداحافظ

همه چيزو كه خودت گفتي
روزيتا از فكرو خيال بيا بيرون اون مرد رفتتتتتتتتتتتتتــــــــــــــ خوشگل من چرا نميفهمي

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☆★ super star★☆ - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:08)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها کسی راه سراغ نداره فرداع نرم مدرسه؟:/

خو عزیزم .. خودتو بزن به موش مردگی (:
نمیشه مامانم یه مار هفت خطی هس که اصن.........:|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - روزيتا - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:11)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:09)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعان كه همه  چيز زندگي منو به همه گفتي اره خوب اون تصادف كرد مرد كه چي منم هنوز دوسش دارم بيا حالا همه فهميدن
خداحافظ

همه چيزو كه خودت گفتي
روزيتا از فكرو خيال بيا بيرون اون مرد رفتتتتتتتتتتتتتــــــــــــــ خوشگل من چرا نميفهمي
ميفهم ولي كسي نيست دركم كنه

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - MONA-GH - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:13)روزيتا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:12)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداحافظ

همه چيزو كه خودت گفتي
ميفهم ولي كسي نيست دركم كنه
ميخواي بريم خصوصي

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - روزيتا - 29-11-2013

نه لازم نيست خداحافظ همه مونا اس نده ميخوام يكمي تنها باشم

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:08)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:06)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه !! امضآت آشنآ میزنه (:

همگــــــــــــــی در افق محــو شدین عآیــــــــــــــــــآ؟

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ☆★ super star★☆ - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:16)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:12)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای من؟:|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - ற!ՖŠ Д¥Ť!Ñ - 29-11-2013

(29-11-2013، 22:19)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-11-2013، 22:16)✘ƝᏙЯÐ!ɳ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضای من؟:|

پ ن پ! امضآی عمه م =)

آرع .. رآسی موضوع منو دیدی رآجب آواتــآر دخملونه؟؟

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نـُــسـ×ـخه شـــــــَصتُـ 1" - M!sSy-nap - 29-11-2013

رزی من چیزی نمیونستم
فخ بم گف سوالا عشقی نکنم همین
خودت جـَو دادی