انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 (/showthread.php?tid=295381)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 12-03-2021

(12-03-2021، 19:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:45)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

13/14 ._.

سال به سال مردم ما رو به کتفشون نمیگیرن الان سه تایی ریپم میکنن :|
من برم تو افق محو شم///:
بله؟!

همیشه آرزوم بود تو زندکیم یکیو استخدام کنم که فقط بهم حالی کنه چیشد :|

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Emmɑ - 12-03-2021

(12-03-2021، 19:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم تو افق محو شم///:
بله؟!

همیشه آرزوم بود تو زندکیم یکید استخدام کنم که فقط بهم حالی کنه چیشد :|
/:نظرت چیه یکم بازی کنی؟

(12-03-2021، 19:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟!

همیشه آرزوم بود تو زندکیم یکید استخدام کنم که فقط بهم حالی کنه چیشد :|
بازی تا ده سالگی بود...
الان وقت جنگه! ._.
منفی

هشتم میخونم مثلا یه سال کوچیک ترم تحقیرم میکنی اینجوری ._.

البته باید میخوندم....
نمیخونم :|

(12-03-2021، 19:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی تا ده سالگی بود...
الان وقت جنگه! ._.
منفی

من بابام هنوزم بازی میکنه!با گوشی البته
من دخترم تو پسر!
فرق میکنه!

(12-03-2021، 19:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی تا ده سالگی بود...
الان وقت جنگه! ._.
منفی

من دخترم تو پسر!
فرق میکنه!
منم بازی میکنم..مثلا جرعت حقیقت!
میدونم ولی....
آرش پرهام و خیلیا که نمیشناسمشون تو انجمن هستن و من محدودیت سنی ای مشاهده ننمودم ._.

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - shghyegh - 12-03-2021

(12-03-2021، 18:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 17:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانی دپ
سلنا
کانگ هانول
کیم وو بین
آیو
بندیک کامبربچ
و غیره Big Grin البته فک نکنم تو ده دقیقه همرو بشه دید Big Grin
بجز کامبربج هیچکدومو نمیشناسم .-.
اونم بخاطر فیلمای مارولیش دوست دارم .-.
دکتر استرنج (:

ناموسا جانیو چطو نمیشناسی Big Grin

(12-03-2021، 19:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:51)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دخترم تو پسر!
فرق میکنه!
میدونم ولی....
آرش پرهام و خیلیا که نمیشناسمشون تو انجمن هستن و من محدودیت سنی ای مشاهده ننمودم ._.
میدونم ولی نداره ک
ببین دختر تو 9 سالگی سن تکلیف میرسه!و تو12 سالگی خانوم میشه مثلا و عاقل من به اونا هم بارها گفتم
یاد گرفتین بگین ب سن نیست/:لنتیی سن عقلی ک نی نی تره
الان اون تو و پرهام و ارش و همسن شما یه حرف دپ یا عاشقونه بگه مامیمیریم از خنده!ناراحت نشو ولی حقیقت تلخه/::

(12-03-2021، 19:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 18:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجز کامبربج هیچکدومو نمیشناسم .-.
اونم بخاطر فیلمای مارولیش دوست دارم .-.
دکتر استرنج (:

چی هست؟!

(12-03-2021، 19:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:55)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم ولی....
میدونم ولی نداره ک
ببین دختر تو 9 سالگی سن تکلیف میرسه!و تو12 سالگی خانوم میشه مثلا و عاقل من به اونا هم بارها گفتم
الان اون تو و پرهام و ارش و همسن شما یه حرف دپ یا عاشقونه بگه مامیمیریم از خنده!ناراحت نشو ولی حقیقت تلخه/::
من....
من متوجه نشدم ):
اوهوم تلخه که پیش فعالم!
خب حقیقت اینه هر کی جای من بود الان پیر فرات بود جان مادرم :v

(12-03-2021، 19:59)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 19:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی هست؟!

(12-03-2021، 19:59)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم ولی نداره ک
من....
من متوجه نشدم ):
اوهوم تلخه که پیش فعالم!
خب حقیقت اینه هر کی جای من بود الان پیر فرات بود جان مادرم :v
بیا تحویل بگیر._.
هنو نی نی هستی بمولا بزار حداقل 16 سالت شه بعدد

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 - Mohlek - 12-03-2021

سلام ب گل های نمونه