انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد【77】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد【77】 (/showthread.php?tid=85743)

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:00)♣♦♠l♥k♠♦♣ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شايدراون دنياتوبقل لويي بخوابي
ساينا؟من پشت گوشام مخمل دراوردع؟
زبـونـتو گـاز بگیر مـن کـه مرگم نزدیکه
ولی خـدا نکنه لویی بمیرع>_<

(05-02-2014، 20:03)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:00)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:57)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قاطی؟؟؟
به من محل نمیدی؟؟؟؟؟
اصلا باهات قهرم تا عبد...
بیشوخور...crying

اِوا خـاک بـه سـرم هـمـه امـروز میخوان با مـن دعـوا کنن

مـن غـلـط بکنم|:
دروغ نگو!!
چرا جوابامو نمیدی؟؟؟؟
بی معرفت...

کیـا کـیا کـیا کــیــــا!!!!

ببخشـیـد:4chs:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - βΑllεяiηΑ♡ - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:04)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها

خيلي برف اومده؟|:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ☆★ super star★☆ - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:04)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:01)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:59)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:52)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـــــــــــــم گرفـــــــــتــــــهـــــ . . . p336

خـودم حـالـت رو عـوض میکنم عخشـم^__-

آیـسـان اگـه الـان بـری دیگـه نـه مـن نـه تو...!!!|:
فرناز باهام داره قهر میکنه به خاطره اینکه خودکشی کردم-__-
انگار دسته خودم بودp336
خودکشی؟؟؟؟
واسه چی؟؟
زهرا من عصاب مصاب ندارما!!
حالمم بده!!!
میزنم شلت میکنما!!!

واسه زین خودمو کشتم×
بعد بهش گفتم
خیلی ناراحت شد
گفت من به یه روزی امید دارم که ما هم دیگه رو میبینیم
گفت طرفدارا این کارارو میکنن ما خعلی ناراحت میشیم
دیگه این کارارو نکنیدp336
وااااااییییییییییی عشقم امیدواره چه قددددددد
ما فقط تو خواب هم دیگه رو میبینیم!
توهم که روزی هش بار خودکشی میکنی اه:|

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ~KiAηA~ - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:04)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:01)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:59)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:56)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:52)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلـــــــــــــم گرفـــــــــتــــــهـــــ . . . p336

انگار دسته خودم بودp336
خودکشی؟؟؟؟
واسه چی؟؟
حالمم بده!!!
میزنم شلت میکنما!!!

واسه زین خودمو کشتم×
بعد بهش گفتم
خیلی ناراحت شد
هااان!!!
این الان خواب بود یا واقعیت؟؟؟
تو توییتر داری؟؟
حالا چطوری خودکشی کردی؟؟؟
مامانت فهمید؟؟؟
بابات چی؟؟
داداشت چی؟؟؟
خواهرت چی؟؟؟؟
یعنی فقط من بیخبر بودم!!!
ای فلک!!!
دوره زمونه رو ببین!!!
منم برم خودمو بکشم...

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - βΑllεяiηΑ♡ - 05-02-2014

سلام^_^

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - Ξrιc logιc - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:05)saina00 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 20:04)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بچه ها

علیکــ......

سلام سانیا 
اسم واقعیت همینه ؟

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - pink lady - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:00)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-02-2014، 19:57)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.........

سلام دخترمSad

چی شدع؟

(05-02-2014، 20:07)hhrrbb نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام^_^

قیصر خودمع عزیزمع خوبی؟

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - ZAHRA LOVE 1D - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:07)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار دسته خودم بودp336
خودکشی؟؟؟؟
واسه چی؟؟
حالمم بده!!!
میزنم شلت میکنما!!!

واسه زین خودمو کشتم×
بعد بهش گفتم
خیلی ناراحت شد
هااان!!!
این الان خواب بود یا واقعیت؟؟؟
تو توییتر داری؟؟
حالا چطوری خودکشی کردی؟؟؟
مامانت فهمید؟؟؟
بابات چی؟؟
داداشت چی؟؟؟
خواهرت چی؟؟؟؟
یعنی فقط من بیخبر بودم!!!
ای فلک!!!
دوره زمونه رو ببین!!!
منم برم خودمو بکشم...

نه توییتر ندارم دوستم بهش گفت!

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - .. ReZa .. - 05-02-2014

خدایا همه بیماران رو شفــــا ابدی بده ...:ggr:

RE: گــفـتگـوے آزاد【77】 - T A R A - 05-02-2014

(05-02-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تآرآ به من هم محل بدی خوبه هآ !
خدافظ ! عنتر ! بخآطر یکی منو ضایع کرد ! Dodgy

بــیا بــرو بــاو -____-
عــنتر عــمته!!