انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Aiden Pearce - 22-06-2016

(22-06-2016، 18:29)~ ẰLi ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: علی 2 یادت میاد قرار گزاشته بودیم هر دختری اومد تورش کنیم ؟ :V

شما ؟ :V

علی 1 هستم |: 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 22-06-2016

:|
هعی  |:
:|

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Magical Girl - 22-06-2016

کم مونده cry2

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - هلی - 22-06-2016

(22-06-2016، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم مونده cry2

اره عزیز،امشب کلی گریه کردم،ولی الان حالم خیلی خوبه

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - sober - 22-06-2016

(22-06-2016، 20:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2016، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم مونده cry2

شرمنده ولی بعد از کنکور می بینین اصلا به اون سختی‌نبود._.
یه آزمونه مثل سنجش غول دوسر‌ که نی:|

(22-06-2016، 20:35)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2016، 20:33)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2016، 20:32)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم مونده cry2

سلام ابجی،اخه میدونی خسته شدم‌برا اولین بار تو زندگیم میگم ک انقد خستم ک انگار ی وزنه دوتنی رو بلند کردم،هم روانی و هم جسمی خستم،حرفای اطرافیان هم ک بیشتر عذابم میده،اینکه اشکال نداره ی سال دیگه هم میشه خوند،
ب خدا اینا ادمو درک نمیکنن،فک میکنن این حرفا یعنی روحیه دادن،

(22-06-2016، 20:44)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2016، 20:35)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کم مونده cry2

سلام ابجی،اخه میدونی خسته شدم‌برا اولین بار تو زندگیم میگم ک انقد خستم ک انگار ی وزنه دوتنی رو بلند کردم،هم روانی و هم جسمی خستم،حرفای اطرافیان هم ک بیشتر عذابم میده،اینکه اشکال نداره ی سال دیگه هم میشه خوند،
ب خدا اینا ادمو درک نمیکنن،فک میکنن این حرفا یعنی روحیه دادن،
سلام عزیزم
کنکور نتیجه ی دوازده سال درس خوندنه
اصلا به این فکر نکن که نمی تونی
هرکس تلاش کنه حتی کم نتیجه شو می بینه
من تو پیش دانشگاهی درس نمی خوندم زیاد
همه می گفتن عمرا قبول شم
اما فقط سه ماه آخر رو خوندم
روزی۱۲تا۱۴ساعت می خوندم._.*
من می دونم چی میگی
چون تو اون شرایط بودم
سخته اما هرکی سال سختی براش باشه نتیجه ی شیرینی می گیره
انشالله هم تو هم سارا نتیجه شو می بینین و اونی میشه که میخواین(:

قربونت برم ابجی فاطیما جونم،
ایشالله،فقط پزشکی،فقط،باس بجنگم براش

(22-06-2016، 20:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه عزیزم
انشالله
امیدت به خدا باشه(:
منم برم فردا امتحان دارم و آخری شه._.

(22-06-2016، 21:00)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2016، 20:53)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدانکنه عزیزم
انشالله
امیدت به خدا باشه(:
منم برم فردا امتحان دارم و آخری شه._.
اخی،خوش ب حالت،واست دعا میکنم فردا رو بترکونی،
شب ب خیر ابجی جونم