انجمن های تخصصی  فلش خور
¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ (/showthread.php?tid=223336)

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - ρѕуcнσραтн - 04-05-2015

این 2gether4ever کیه دقیقا -_-

دو تا هستن :|

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - tyjtfhdhr - 04-05-2015

(04-05-2015، 15:34)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااا یه کاریزما دگ بجز ایمان داشتیم :| فک کنم :|

ب جان خودم قصد من اسم کپی اسم ایمان نبود-_-
میدونستم اسم اون هم همینه
ی رفیق فابریکی تو ی جای دیه داشتم اون اسمش همین بود ب عشق اون این اسمو گذاشتم(پسر بود:|)

(04-05-2015، 15:36)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیش عاطفه دوس دختر محسن یکی هم مدیر قبلی زیر مجموعه های گ.آ ک اسمشو دقیق نمیدونم:|

فاطی برات رقیب پیدا شد سریع مدیر  شو:V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=89330

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - *2gether4ever* - 04-05-2015

(04-05-2015، 15:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:31)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:19)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا جایی که یادمه عاطفه نداشتیم..
یه کاریزما داشتیم..
اونم ایمان بود..
وسلام

با ی نفر اشتباهت گرفتم فک کنم:|
ب کریزما جدید سلام و خدافظظی کن^_^
تو همون مدیره ای نع؟:|

همه منو با اون عن که نام کاربریمو دزدیده اشتباه میگیرن..

ارع خود خودشم :| Angel

مدیر زیر مجموعه های گ.آ
هم دوره محم سلطونینا._.
باز مانده از عصر کریم خان قلقلکی:VVVV

اوهوم..
تو اون موقعا بودی عایا؟؟؟؟؟فک نکنماااااااا

عاطفه..
پس اسمش اینه..
بش بگین انقد خلاقیت نداره که از رو نام کاربری مردم اسکی میره؟
بگین دارم براش..
گرچه درخواست تغییر دادم..!

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - ρяіηcεss~Αιοηε - 04-05-2015

منم نگفتم کپی کردی ._. !
در کل من سه تا کاریزما میشناختم
یکی تو ، یکی ممد ، یکی ایمان :|

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - ρѕуcнσραтн - 04-05-2015

(04-05-2015، 15:36)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:34)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چراااا یه کاریزما دگ بجز ایمان داشتیم :| فک کنم :|

ب جان خودم قصد من اسم کپی اسم ایمان نبود-_-
میدونستم اسم اون هم همینه
ی رفیق فابریکی تو ی جای دیه داشتم اون اسمش همین بود ب عشق اون این اسمو گذاشتم(پسر بود:|)

(04-05-2015، 15:36)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکیش عاطفه دوس دختر محسن یکی هم مدیر قبلی زیر مجموعه های گ.آ ک اسمشو دقیق نمیدونم:|

فاطی برات رقیب پیدا شد سریع مدیر  شو:V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=89330

ای خاک به سرم >_<

رکی -_-

بروبچ مدیر یه فکری کنید #_#

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - tyjtfhdhr - 04-05-2015

(04-05-2015، 15:39)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:32)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:31)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:21)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2015، 15:19)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کاریزما داشتیم..
اونم ایمان بود..
وسلام

مدیر زیر مجموعه های گ.آ
هم دوره محم سلطونینا._.

اوهوم..

عاطفه..
پس اسمش اینه..
بگین دارم براش..

ن نبودم ..
ولی نوینسده تاریخم 
فلش خور همی تاریخی دارع دیع من ندونم ک بداند:>>

(04-05-2015، 15:40)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نگفتم کپی کردی ._. !

ب در گفتم گفتم دیوار بشنوه خواهری^_^

(04-05-2015، 15:39)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه کاریزما داشتیم..
اونم ایمان بود..
وسلام

مدیر زیر مجموعه های گ.آ
هم دوره محم سلطونینا._.

اوهوم..

عاطفه..
پس اسمش اینه..
بگین دارم براش..

طرف اسم منو همین پرینسس الون ، از تو فروزن با همون اسنایل بدون یه ذره تغییر برداشته اینجا ثبت کرده :| بش میگم از کجا اوردی ؟؟ میگه از تو یه انجمن دگ پیدا کردم :|
-.- ..
اسکی رفتن رواج پیدا کرده :V

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - *2gether4ever* - 04-05-2015

انقد واسه مدیریت سر و دس نشکونین..
بخدا هیچی توش نی جز سگ دو زدن..
یه روز نیای
دیر بیای
کار داشته باشی
ب صدتا باید جواب پس بدی..
البته منم اون موقعا عین شما بودما..
بعدا خودتون ب این چیزی که گفتم پی میبرین..

RE: ¤گفتگو آزاد نسخه 237¤ - Spell † - 04-05-2015

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=219424

برید سپاس بدید '__'

(04-05-2015، 15:41)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر زیر مجموعه های گ.آ
هم دوره محم سلطونینا._.

اوهوم..

عاطفه..
پس اسمش اینه..
بگین دارم براش..

ن نبودم ..
ولی نوینسده تاریخم 
فلش خور همی تاریخی دارع دیع من ندونم ک بداند:>>

(04-05-2015، 15:40)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نگفتم کپی کردی ._. !

ب در گفتم گفتم دیوار بشنوه خواهری^_^

آهآآ !
زودتر میگفتی به گفته هآم شک کردم :/ رفتم یه دور چک کردم پآسخمو =)