انجمن های تخصصی  فلش خور
اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39)
+---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58)
+---- موضوع: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ (/showthread.php?tid=544)

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - m-hossein - 08-07-2012

بهش میگم عاشقت بودم حالا که میخوای بری به ک...مcrying

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - jojojo - 09-07-2012

تنهام گذاشت ولی من چیزی نگفتم سکوت کردم و چیزی نگفتم
بعد از چند دقیقه که گذشت بهش گفتم تو چشای من نگاه کن بعد گفتم
دوست دارم بیندازمت توی یک جوی پر از لجن تا لجن ها هم بفهمند کثیف تر از خودشان نیز وجود داره
و بعد با خیاله راحت ازش جدا شدم و به سوی زندگی خویش رفتم

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - serpico - 09-07-2012

ما که عشق نداریم crying

ولی عاشق واقعی اون که به هم وابسته باشن

نه این که فقط یک طرفه باشه Confused

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - Kamila❤ - 09-07-2012

می گم واقعا برات متاسفم که برای یه عشق دیگه منو تنها می زاری ما که توی این مدت خیلی عاشق بودیم ولی حالا که میری برو حتما تو لیاقت منو نداشتی cryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - melodi+ - 09-07-2012

(08-07-2012، 8:18)MAX PAYNE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش میگم مرگتو میبینم بعد................با مشت میرممممممممممم تو صورتشششش ااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههه

(07-07-2012، 17:11)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت امیدوارم همیشه پیشت باشت...!

بهش میگم دوست دارم..!

HuhHuhHuhHuhHuhای با با یکم شما باید با خشونت رفتار کنی مثلا با مشت بزن تو گیج گاهش

اگه ارسالای قبلیه منو میدیدی نمی گفتی من به خشونت نیاز دارم ولی

خداییش تا حالا تنهاتون گذاشته تا بفهمید یعنی چی..!؟

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - Albert wesker - 09-07-2012

(09-07-2012، 18:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2012، 8:18)MAX PAYNE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش میگم مرگتو میبینم بعد................با مشت میرممممممممممم تو صورتشششش ااااااااااااااااااااااااااااااااااهههههههههه

(07-07-2012، 17:11)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت امیدوارم همیشه پیشت باشت...!

بهش میگم دوست دارم..!

HuhHuhHuhHuhHuhای با با یکم شما باید با خشونت رفتار کنی مثلا با مشت بزن تو گیج گاهش

اگه ارسالای قبلیه منو میدیدی نمی گفتی من به خشونت نیاز دارم ولی

خداییش تا حالا تنهاتون گذاشته تا بفهمید یعنی چی..!؟

بله و بعد من رفتم دهنشو سرویس کردم جوری که تا یک ماه جای مشت هام تو صورتش بودpou:moi:

(03-07-2012، 20:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدت هاست...مدت هاست تنها چیزی که مرا یاد ِ تو می اندازد

طعنه های دیگران است !

شاید اگر این " دیگران " نبودند ،

تو زودتر از اینها

بـــرای مـــــن ، مـُــــــرده بــــــودی . . .

از این تیکه ی آخرش که تو برای من مرده بودی بسیاااااااار لذت بردمBig Grin

(03-07-2012، 9:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوای بری...؟!
به درک بری دیگه بر نگردی...!

درسته درسته!!!!!شما خشونت به کار میبرید ولی منظور من ار خشونت دعوای تن به تن بود برای مثال با آرنخ برید تو دماغش

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - melodi+ - 09-07-2012

قابلی نداشت...!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

وای خدایا تو واقعا عاشقش بودی...!؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من میرم کسیو که به خاطرش ولم کردو می کوفونم به دیوار چه طوره...!؟Big GrinBig GrinBig Grin

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - LIGHT - 09-07-2012

بهش میگم: درسته دلم واست تنگ میشه و دوریت واسم سخته اما دوست ندارم کسی به زور منو دوست داشته باشه. هرجا دلت میخواد برو امیدوارم خوشبخت بشی...

همونی که گفتی ولی اخرش میگم خونه جیگر بگیری...!

RE: اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه اخرین بار ؟؟ - best~girl - 09-07-2012

هیچی نمیگم ...فقط یه تف میکنم تو صورتشcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingBig GrinBig GrinBig Grincryingcryingcrying