انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=142775)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 25-07-2014

(25-07-2014، 0:48)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 0:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راست میگی چاق نیستی خپلی!

از خانوم تو بهترم :| ! ..

جوجه اردک زشت ! :|

هرچی هستم ب خودم ربط داره .. رو مخ منم تردمیل نرو -_-

باور نمیکنی از اهورا بپرسید که منو دیده :| !

ایش ._. !

اصن چرا جواب تورو میدم قرار بود دیگه باهات حرف نزنم -_- ! ._.

تارا رو ول کرد اومد ب من گیر داد ! :| ما نخوایم فضا متحول بشه و شاد باشه باس کی رو ببینیم ؟ :|

برو ب مریم / ندا / رز جونت گیر بده ! :|

(25-07-2014، 0:45)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــآی دوسیـــآ :*

سلاممممم نازی جونم ! ._.*

خوبی؟ ._.*
منم دیدمت! خپلی!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-07-2014

(25-07-2014، 0:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم جیش کنم Big Grin
فعلا بایBig Grin

الان باس اعلام میکردی حتمن ؟ :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 25-07-2014

(25-07-2014، 0:49)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 0:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 0:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 0:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا ک خوب جهانیه .. :| !

به حرفای اون اسکل گوش نکن--_--

بدرود

کی ؟ :|

حامد زمانی:|

اسکل خودتی :| !

ایش -_-*

شاهین نجفیه ^_^ -_- !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ÐeaÐ GiЯl - 25-07-2014

سـلآم آیسـان جووونم :*

خـوبم فداتــ تو خـوبی !؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-07-2014

عرفان گفتی بدرود .. سریعتر برو بدو ..

تارا خدافس ..

مرضیه الان همشون میرم دوباره میشیم من و تو .. کاش اهورا هم بود :| نَ ؟ ._.

کرم میریختیم :|

رضا .. کاشکی رضا هم بود ._. !

(25-07-2014، 0:51)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبم فداتــ تو خـوبی !؟

قربونت تنفُس :> ! ..

کجا بودی تو دُخی ؟ ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - hanie directioner - 25-07-2014

(25-07-2014، 0:50)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 0:50)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم جیش کنم Big Grin
فعلا بایBig Grin

الان باس اعلام میکردی حتمن ؟ :|
هومBig Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 25-07-2014

عرفان نرو S:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ERF@N - 25-07-2014

(25-07-2014، 0:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان گفتی بدرود .. سریعتر برو بدو ..

تارا خدافس ..

مرضیه الان همشون میرم دوباره میشیم من و تو .. کاش اهورا هم بود :| نَ ؟ ._.

کرم میریختیم :|

رضا .. کاشکی رضا هم بود ._. !

(25-07-2014، 0:51)ÐeaÐ GiЯl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـوبم فداتــ تو خـوبی !؟

قربونت تنفُس :> ! ..

کجا بودی تو دُخی ؟ ._.

خوشقولی رو از تو یاد گرفتم چند ماهه قراره دیگه نیای؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 25-07-2014

آره آیسی کاشکی ._.*

هیم .. ):

وایسا همه برن بعدش شروع میکنیم(=

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ - ÐeaÐ GiЯl - 25-07-2014

مـن مودم ندارم ):

الــانم از عموم نتــ دزدی میکنـم ..!