انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ (/showthread.php?tid=286890)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - لــــــــــⓘلی - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:41)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Qนεεɳ♛"
ارع لالاجی بو لالا*-*
جیمنا بیا ی نقشه بکشیم اوپارو اذیت نکنیم !
چون واقعا اگع اذیت کنیم مارو از گروه میندازع بیرونTelegh_46

بولالابولالا لاچی بولالا D:
نقشه کشیدن نداره ک هیونگ Telegh_01
نرو اصن واتس

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - شـــقآیــق - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:41)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:39)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:37)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تگ لعنتي رو هم ازون وسط بردارين |:

خصوصی هم حرف نمیزنی تا هفت؟!///////////////////////:

دیشب چهار خط تایپ کرده بودم .. میکشمت شقا -_-

ببخشید گلمHeart

(03-07-2020، 16:42)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:40)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:37)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:35)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:33)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميام ميام=)

با فرارم مشکل نداشتی؟؟Telegh_01

با زورم شده ميبرمت محضر...بعد هر جا ميخوای برو/=

جوووون Telegh_01

بايد برگردی/= وگرنه مهرمو ميزارم اجرا حضانت بچه هامم ميگيرم/=

پشماااااااااااااام
بچهههه؟؟؟

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρσєѕɪ - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:42)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:41)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:39)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:37)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همه حرف ميزنم الي تو ((: ❤️

یا جواب میدی یا رگباری پیامم میدم(:

جوووننن رگباري پيام بده D:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - کــــــــــⓐرمَن - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:43)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:41)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Qนεεɳ♛"
ارع لالاجی بو لالا*-*

نرو اصن واتس
سو وات؟*-*
ارع راس میگی-.- خل شدم

نرم چی میشع تا حالا فک نکردمTelegh_26

(03-07-2020، 16:42)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:40)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:37)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:35)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:33)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ميام ميام=)

جوووون Telegh_01

یعنی من عمو شدم خبر ندارم؟-.-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - sober - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا تا ٧ شب توي گ.ا با من كاري نداشته باشيد
با سپاس |: ❤️

یعنی دوست داری تا ۷ شب این طوری تگت کنیم؟ D:
@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"
@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"
@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

ميام ميام=)

جوووون Telegh_01

عروسی داریم برم رقص بی تی اس رو یاد بگیرم*-*

هیونگ برو برو
من برم اون فیلم رقص جیمینو برفستم ببینی
یاد میگیریااا P:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - شـــقآیــق - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:43)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:42)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:41)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همه حرف ميزنم الي تو ((: ❤️

یا جواب میدی یا رگباری پیامم میدم(:

جوووننن رگباري پيام بده D:

******************************************************/:

(03-07-2020، 16:45)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا تا ٧ شب توي گ.ا با من كاري نداشته باشيد
با سپاس |: ❤️

یعنی دوست داری تا ۷ شب این طوری تگت کنیم؟ D:
@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"
@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"
@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

@"Reine"

دمتتتتتتتتتتتتتتت گرممممممممممممممممممممممممممممممممممم Big Grin Big Grin

(03-07-2020، 16:44)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 16:43)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Qนεεɳ♛"
ارع لالاجی بو لالا*-*

نرو اصن واتس
سو وات؟*-*
ارع راس میگی-.- خل شدم

نرم چی میشع تا حالا فک نکردمTelegh_26

جوووون Telegh_01

یعنی من عمو شدم خبر ندارم؟-.-

من خودم بابا شدم پشمام ریخت
عشقم منو بدون پشمم دوس داری؟Telegh_01

تو روح منی (:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - کــــــــــⓐرمَن - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:45)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوووون Telegh_01

عروسی داریم برم رقص بی تی اس رو یاد بگیرم*-*

هیونگ برو برو
من برم اون فیلم رقص جیمینو برفستم ببینی
یاد میگیریااا P:

میرم میرم*-*
بفرست شب تمرین میکنم صبح ادمادم.-.
جان *-*