انجمن های تخصصی  فلش خور
[گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] (/showthread.php?tid=242660)

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 29-08-2015

(29-08-2015، 19:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:42)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@gang$ta

ارين به قول كيميا خفه نشي اون زير
چي شد نگفتي

(29-08-2015، 19:37)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین من خوبم زیاد

سلام خوبم

من از اون جایی ک پیشکسوتم تگ نمیشم Tongue
خو پیر مردی دیگه بیس سالته

زهر مار با اين أسمت خخخخ
خيليه؟
منه بد بخ
داداشم ميگم نياد ميشه فسيل انجمن ٢٣سالشه
خوب حالا كه من از همه بزرگ ترم همه بايد به حرفم گوش كنن
احترام به بزرگ تَر  واجبست Big Grin
ما بزرگترا رو امل حساب میکنیم حالا نمیدونم Big Grin

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - نیلوفر 2000 - 29-08-2015

(29-08-2015، 19:47)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:42)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:38)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@gang$ta

چي شد نگفتي

(29-08-2015، 19:37)نیلوفر شیطونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین من خوبم زیاد

سلام خوبم

چه خبرا سردردت خوب شد Big Grin

تو به این جوونی چرا پیرمرد شدی اینجا؟ Huh
نه پس از سه روز پيش هنوز هست خخخخ

خاوستم یه چیزی بگم خخخخخخخخخخ Big Grin

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ÆҐÆŠĦ - 29-08-2015

(29-08-2015، 19:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:46)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترام به استاد غزل ! همـسر صابر بزرگ واجب است ! ..

اه اه عمو صابر ٢٨سالشه
من در اون داستان نقشي ندارم
نميشه كه داستانو با مقام بزر گ تَر قاطي كني

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 29-08-2015

(29-08-2015، 19:48)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  :159:
این باره سومه که تو این یک ماه اخیر ساعت 6 صبح مهمون از شهرستان برامون میاد ! :|
نمیذارن بخوابیم که هیچی ، اخه چه جوری در عرض 5 دقیقه اونم ساعت 6 صبح که هنوز گیجه خواب هستی دُرُس زمانی که هیچکس جز خودت خونه نیست میتونی مهمون داری کنی ؟
واقعا بی انصافیه .. دایی من ! چرا این همه زمان مناسب ؛ میزاری اول صبحی که من غرق خوابم میای ؟؟ هان ؟؟ (:

منه بدبخ ک سه روز ساعت شیش میرم مدرسه
یه روزم میکپم خواهرم کلاس داره چراغ روشن میکنه بازم خوابم نمیبره :|

(29-08-2015، 19:48)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:42)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@gang$ta

چي شد نگفتي

سلام خوبین من خوبم زیاد

سلام خوبم

من از اون جایی ک پیشکسوتم تگ نمیشم Tongue
خو پیر مردی دیگه بیس سالته

زهر مار با اين أسمت خخخخ
خيليه؟
منه بد بخ
داداشم ميگم نياد ميشه فسيل انجمن ٢٣سالشه
خوب حالا كه من از همه بزرگ ترم همه بايد به حرفم گوش كنن
ما بزرگترا رو امل حساب میکنیم حالا نمیدونم Big Grin

زهر مار
راست ميگي بچه به پاكيه منو پيتبول وجود نداره
اصن أمليت از سرو رومون ميباره

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ( lιεβ ) - 29-08-2015

(29-08-2015، 19:49)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:47)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احترام به استاد غزل ! همـسر صابر بزرگ واجب است ! ..

اه اه عمو صابر ٢٨سالشه
من در اون داستان نقشي ندارم
نميشه كه داستانو با مقام بزر گ تَر قاطي كني

حالا :|

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - # αпGεʟ - 29-08-2015

سلام :N56:

(29-08-2015، 19:49)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-08-2015، 19:48)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب  :159:
این باره سومه که تو این یک ماه اخیر ساعت 6 صبح مهمون از شهرستان برامون میاد ! :|
نمیذارن بخوابیم که هیچی ، اخه چه جوری در عرض 5 دقیقه اونم ساعت 6 صبح که هنوز گیجه خواب هستی دُرُس زمانی که هیچکس جز خودت خونه نیست میتونی مهمون داری کنی ؟
واقعا بی انصافیه .. دایی من ! چرا این همه زمان مناسب ؛ میزاری اول صبحی که من غرق خوابم میای ؟؟ هان ؟؟ (:

منه بدبخ ک سه روز ساعت شیش میرم مدرسه
یه روزم میکپم خواهرم کلاس داره چراغ روشن میکنه بازم خوابم نمیبره :|

من از همه ي اين مشكلات ازاد شدم

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ◄Iяαи► - 29-08-2015

باب اسفنجی اینو نگا  ._.

سلام من محمدم ۱۷ سالمه کرج زندگی می کنم خیلی خوشتیپم هستم جودو و بدنسازی میرم پایه ای با هم رفیق شیم؟ ||:

25r30

RE: [گفتــگوی آزاد نُـسـخـه 263] - ( lιεβ ) - 29-08-2015

کدوم آدم دیوونه ای میگه نباید بین رمـان شکلک گذاشت .. ؟ kaffe2