انجمن های تخصصی  فلش خور
♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ (/showthread.php?tid=57822)

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - sahel - 14-09-2013

چه عجب یه ادم خوشحال اووووووومد خدا خیرت بده رزی

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 14-09-2013

(14-09-2013، 20:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: شیوا مهم ترین خبر اینکه..
تو فرید دارین مسخره بازی درمیارین

من حاله جسمیم خوب نیست کلا دو سه روزحالم از نظره روحیم خوب نیست

کلا بچه اخریا لوسن زیاد مهم نیست من تحمل ندار کسی کوچیکترین بی احترامی بم بکنه خیلی زود ناراحت میشم و برای خودم و شخصیتم بهتره که با افرادی که باعث عذابم میشن رابطه نداشته باشم

هرجور راحتی اما شماهامیتونستین دوستای خوبی باشین..

(14-09-2013، 20:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بزن لایک رو ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 54
می خوای اشتراک گذاری هم بکنم ؟! Wink من فیس چوک هست؟!
نقل قول: تصمیم گرفتم رزی سابق باشم =)

شاد و سرحال و (♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 54)
کار خوبی میکنی!
نقل قول: کلا بچه اخریا لوسن زیاد مهم نیست من تحمل ندار کسی کوچیکترین بی احترامی بم بکنه خیلی زود ناراحت میشم و برای خودم و شخصیتم بهتره که با افرادی که باعث عذابم میشن رابطه نداشته باشم

big like
کار خوبی میکنی.

فرید خواهش میکنم وقتی که مخاطب نیستی چیزی نگو..

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - امیررضا* - 14-09-2013

چرا میـره جـُـلو عقـربـه هی .. ؟!
متنفــرم من از تهــِ دل از "اَوَلـِ مـهـر" ! ):

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - **sara** - 14-09-2013

منم رفتم....

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 14-09-2013

(14-09-2013، 20:23)sahel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه عجب یه ادم خوشحال اووووووومد خدا خیرت بده رزی
وقتی من غم گرفته بودم اینا از ته دل شاد بودن حالا نوبتی باشه نوبت منه Big Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 14-09-2013

نقل قول: هرجور راحتی اما شماهامیتونستین دوستای خوبی باشین..

دیدی که بودیم هر روز قهر و قهر کشی بود. حوصله نداریم دیگه. بییخیال. همون جور که خانوم شیوا گفتن بهتره دوست نباشیم . اون حوصله ی ادم مغرور و بی ادبی مانند من رو نداره و منم حوصله کسی رو که سر هر چیزی بحث های بی خود میکنه و لوس بازی در میاره.

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - smoker_man - 14-09-2013

سلام دوستان ما آمدیم

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - Mason - 14-09-2013

(14-09-2013، 20:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبعش رو هم میگفتی :}

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - dangercty - 14-09-2013

(14-09-2013، 20:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی خدا از دهنت بشنوهBig Grin

RE: ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ - FARID.SHOMPET - 14-09-2013

نقل قول: وقتی من غم گرفته بودم اینا از ته دل شاد بودن حالا نوبتی باشه نوبت منه ♦*گُــفـتُـــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه یِ 40 ُ هشــ×ـــت *♦ 54
من که خوشحالم! Big Grin کی گفته من حالم خوب نیست یا ناراحتم!؟

نقل قول: فرید خواهش میکنم وقتی که مخاطب نیستی چیزی نگو..
فقط یه ادم خنگ اندیشه میکنه من مخاطب نیستم!