انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ (/showthread.php?tid=292911)

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - سهَ‌ند - 15-01-2021

پارسال این موقع : ساعتی ۵۰ صفحه بخونم تمومه
امسال : دانلود کتاب قابل سرچ ( درس مورد نظر )

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Волшебник - 15-01-2021

ها ها Telegh_20

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Prometheus - 15-01-2021

(15-01-2021، 22:46)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارسال این موقع : ساعتی ۵۰ صفحه بخونم تمومه
امسال : دانلود کتاب قابل سرچ ( درس مورد نظر )

دهنت سهند خخخخ

(15-01-2021، 22:53)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها ها Telegh_20

ای بابا خفن بزار بریم جلو تورو خدا مارو نبر 129f

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 15-01-2021

هوییییی آوا امشب چالش تعطیله صبح باید شیش پاشم یکم مرور کنم و برم مدرسه امتحان بدم اونم ریاضی !!
ولی برا تمرین تا سه بیدارم ولی راند دو نیست از الان گفتع باشم
@"AVA_MADI*"

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - моои - 15-01-2021

(15-01-2021، 23:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوییییی آوا امشب چالش تعطیله صبح باید شیش پاشم یکم مرور کنم و برم مدرسه امتحان بدم اونم ریاضی !!
@"AVA_MADI*"

منم فردا ریاضی دارم://// ۵ هم باید پاشم برا مرور

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ᗩᐯᗩ⁷ - 15-01-2021

(15-01-2021، 23:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"

بینیم باو اولن من خودم میگم چه روزیه چون باید بابام شب کار باشه =/
دومندش آخه مشنگم من خودم باید فردا هفت پاشم مدیر میخاد باهامون بحرفه جلسه گذاشته تازه قبلشم باید پاشم بیسم الله نورمو بخونم مربوط به امتحاناس :///
سومندش کلا راندای بعد باید روزای تعطیل باشه یا چهارشنبه که فردا فیتیله مدرسه تعطیله یا پنجشنبه که فرداش جمعس بازم فیتیله مدرسه تعطیله دیگه باید ببینم ژنرال کی شب کاره 0-0
چهارمندش امیدوارم امتحانو صفر شی اونم کله گندش 0-0 @"BTS.ARMY" Big Grin

یکی مارو دلداری بده 129f
انگار شیشه خورده تو قفسه سینمه .-.

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - ᗩᐯᗩ⁷ - 15-01-2021

(15-01-2021، 23:31)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی مارو دلداری بده 129f

عه مگه آرمین مرده؟؟  Big Grin
اگه مرده که بیسم الله نور بیسم الله نور ۰-۰
اگه نمرده که الان میاد دلداریت میده شیشه رو از تو قفسه سینت در میاره *-*
ایشالا وقتی داره در میاره دست خودش با شیشه هه قط شه 0-0  Big Grin

RE: ≈ گفتگو آزاد نسخه ی 396 ≈ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 15-01-2021

(15-01-2021، 23:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"

بینیم باو اولن من خودم میگم چه روزیه چون باید بابام شب کار باشه =/
دومندش آخه مشنگم من خودم باید فردا هفت پاشم مدیر میخاد باهامون بحرفه جلسه گذاشته تازه قبلشم باید پاشم بیسم الله نورمو بخونم مربوط به امتحاناس :///
سومندش کلا راندای بعد باید روزای تعطیل باشه یا چهارشنبه که فردا فیتیله مدرسه تعطیله یا پنجشنبه که فرداش جمعس بازم فیتیله مدرسه تعطیله دیگه باید ببینم ژنرال کی شب کاره 0-0
چهارمندش امیدوارم امتحانو صفر شی اونم کله گندش 0-0 @"BTS.ARMY"

اینجا باید یه دکمه ی دیس سپاس میبود تا اونقدر به این ارسالت میزدم خراب شه ://///
فوشت میدما !! خودت صفر شی به زور تحملت میکنم و گرنه خیلی رو اعصابمی

(15-01-2021، 23:33)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-01-2021، 23:31)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی مارو دلداری بده 129f

عه مگه آرمین مرده؟؟  Big Grin
اگه مرده که بیسم الله نور بیسم الله نور ۰-۰
اگه نمرده که الان میاد دلداریت میده شیشه رو از تو قفسه سینت در میاره *-*
ایشالا وقتی داره در میاره دست خودش با شیشه هه قط شه 0-0  Big Grin

:///////////////////////