انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=136439)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~KiAηA~ - 15-07-2014

فاطیو ایسان **ه تو سرتون|:

با تشکر|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 15-07-2014

گاهے ᕤقتا لازمـہ از گوشیموטּ بشنویم…
مشترک مورב نظر آבҐ نمے باشـב…
لط؋ا ᓆطع ڪن…

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:37)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چقد....از بس شما منو دوس دارین...از بس مهم...نمیتونم برم...تاسف واس خودم...ینی در این حد؟؟؟به قول فاطی **ه تو سرم...خدافظ|:لدف کردین،پانشین لدفن،خودم رامو پیدا میکنم...

من كه سلام دادم|:
تورو نگفدم که|:تو کلن خاتو دوس داری،میدونم خودم((:پرسیدن داره؟؟
خوبه ميدونى
Big Grin

مرضيه يه جاى قضيه مى لنگه|:

پشیمون شدم بیخیال :| ..
-_-
اين درست شبيه همين فيلمس كه امروز ديدم
شوهرخالت كارمند بود؟-_-
صد در صد توسط مريخيا دزد يده شده|:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:45)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:43)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یکی که واست مهمه باهاش قهر باشی چیکار میکنی؟._.

به جز منت کشی -_- :|

من خودم ب شخصه خو .. بدم میاد کسی باهام قهر باشه ..

ب جز منت کشی و کوچیک کردن خودم .. اول از همه دلیل میپرسم .. دوم از همه ..

خو سعی میکنم کمتر مزاحمش بشم ! ..

چطور ؟
ولی من دلم نمیخواد باهاش حرف بزنم

چون اون خودشو میگیره و فک میکنه بهش محتاجم..در حالی که اصلا اینطور نیس-_-

میدونم واسش مهم نیس پس منم سعی میکنم واسم مهم نباشه :/

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:46)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطیو ایسان **ه تو سرتون|:

با تشکر|:

اینا همه لطفِ که شماها دارین در حق من میکُنید :| ._.

چرا من عین دیشب کرمم نمیاد ؟ ._.

عین آدم باشید میخاوم کرم بریزم بزارید یکی بره بعدش شروع میکنم ._.

آخه هرچی بگم اخطار میده :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:45)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناراحت

خخخخ
حرفاتون برام هیج ارطشی نداره

منم همینو میخوام داداش کوچبک (:

از بحث اصلی دور نشیم ولی خیلی ب مغزم فشار اوردم تا دلیل لج بودنت با خودمو بدونم.(:

ولی ب نتیجه ای نرسیدم !

بهتره اگه مشکلی داری بگی تا خیال منم راحت بشه.

تو سایت هم با هبچکی مشکلی ندارم.

میتونی منو جا دوستت ببینی
و

میتونی جا دشمنت ..

انتخاب با خودته .

ولی بدون ن ازت بدم مباد نه دشمنمی .

تمام.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:46)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ارهBig Grin
نيكو منم
مخفف نيكولاس|:
نیکول بهتره :/
ولی هم نیکل و هم نیکو اسم دخترونه اص ._.

دو جنسه -_- : |

اخر عمرى فقد دوجنسه نشده بودم كه شدم|:
Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~KiAηA~ - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:45)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:44)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:38)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من كه سلام دادم|:
تورو نگفدم که|:تو کلن خاتو دوس داری،میدونم خودم((:پرسیدن داره؟؟
خوبه ميدونى
Big Grin

مرضيه يه جاى قضيه مى لنگه|:

پشیمون شدم بیخیال :| ..
-_-
اين درست شبيه همين فيلمس  كه امروز ديدم
شوهرخالت كارمند بود؟-_-
صد در صد توسط مريخيا دزد يده شده|:
چه فیلمایی میبینی تو|:چن تا فیلم معرفی کنم حا کنی؟؟؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - T A R A - 15-07-2014

(15-07-2014، 0:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2014، 0:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اینجا اسمش سیاوشه؟! ._.

من ._. !

با من ازدواج میکنی؟! ._.*

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)169 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 15-07-2014

به سـ ــه فروند آقــآی بآغیرت نیــآزمندیمــ

-_-