انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ (/showthread.php?tid=292998)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - Prometheus - 21-01-2021

(21-01-2021، 0:02)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-01-2021، 23:41)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ نگو...الان به گوشی خیره شدی :/ یا کامپیوتر...یا حالا لپتاب :/ حالا هرچی :/
عجب...

اهنگ گذاشتم ب سقف خیره شدم یهو گوشی رو برمیگردونم و جواب پیام هارو میدم باز میزارم رو تخت و اهنگ میخونم و ب سقف خیره میشم

فازتو خریدارم :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - کــــــــــⓐرمَن - 21-01-2021

(21-01-2021، 0:04)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 0:02)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهنگ گذاشتم ب سقف خیره شدم یهو گوشی رو برمیگردونم و جواب پیام هارو میدم باز میزارم رو تخت و اهنگ میخونم و ب سقف خیره میشم

برو بستنی بخر نوش جونت"/فاز من ب بستنی معروفه

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - _Strawberry_ - 21-01-2021

(21-01-2021، 0:03)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 0:01)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکارمیکنم؟

بزن تو لغت نامه دهخدا :/ حال ندارم معنی کنم

منم حال ندارمUndecided

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۷ - شـــقآیــق - 21-01-2021

باز من دو روز اومدم فلش نمیتونم دل بکنم
//:

(21-01-2021، 0:05)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 0:04)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستنی بدم میاد 129f:
فاز منم به بی فازی معروفه...خوشبختم بستنی ://

(21-01-2021، 0:06)mobina15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 0:03)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن تو لغت نامه دهخدا :/ حال ندارم معنی کنم

منم حال ندارمUndecided

129f

ایسان خوبی؟._.

(21-01-2021، 0:07)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 0:05)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستنی بدم میاد 129f:
فاز منم به بی فازی معروفه...خوشبختم بستنی ://

/=عا اک
همچنین بی فاز
ولی من دو فاز دارم میخوای وصل کنم بت بشی فاز بی فازی/"
بازم یکی از اون شباس ک من با سنتی حال میکنم با صنعتی پرواز

(21-01-2021، 0:06)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز من دو روز اومدم فلش نمیتونم دل بکنم
//:

هعییی روزگار کثیف =|

(21-01-2021، 0:09)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان خوبی؟._.

واو ملکه ی زیبایی*−*
دلم برات ی ذره شده بود
مگه میشه با ت حرف بزنم و خوب نباشم؟
ت چطوری؟

(21-01-2021، 0:10)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2021، 0:09)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان خوبی؟._.

واو ملکه ی زیبایی*−*
دلم برات ی ذره شده بود
مگه میشه با ت حرف بزنم و خوب نباشم؟
ت چطوری؟

جان جان گفتم منو فراموش کردییی31
من بیشتر خوشگل خانم(:
فداتشم کBc9
منم مثله همیشه عالیییییییییییییBl8