انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه 420 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه 420 (/showthread.php?tid=296172)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Emmɑ - 12-04-2021

(12-04-2021، 9:03)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برترین اسامی ایران
تختی اسمه؟|؛

ن ولی جهان پهلوان اسمه
و ت ف
شکر.افسر.کشور
اینا هم اسم زنهD:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 12-04-2021

(12-04-2021، 9:03)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:02)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://imgurl.ir/uploads/j312491_.png

@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"

نمیشناسم

مموت رو نمیشناسی؟ خاک :|

(12-04-2021، 9:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:03)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ولی جهان پهلوان اسمه
و ت ف
شکر.افسر.کشور
اینا هم اسم زنهD:

آذرنوش

(12-04-2021، 9:01)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 8:59)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهان پهلوان تختی

اون یارو بود کلش تلس بود فقط اون Telegh_01  با مموت

کدوم؟

اسمشو یادم رفت

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - BIG-DARK - 12-04-2021

(12-04-2021، 9:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:03)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشناسم

مموت رو نمیشناسی؟ خاک :|

(12-04-2021، 9:05)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ت ف
شکر.افسر.کشور
اینا هم اسم زنهD:

آذرنوش

ن والا نمیشناسم._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه 420 - Emmɑ - 12-04-2021

(12-04-2021، 9:06)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و ت ف
شکر.افسر.کشور
اینا هم اسم زنهD:

آذرنوش
مهوش
عا راستی تو سایتی ک حاج خانوم صنم فرستاد تایپ من تو اون ثبت نام کردم امتحان ورد نتونستم بدم /=
توهم برو همونجاکار کن قهوتو بنوش D:

کدوم ؟

های وب

آسیاتک

شاتل

مخابرات ایران

پارس آنلاین

پیشگامان

مبین نت

(12-04-2021، 9:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ؟

های وب

آسیاتک

شاتل

مخابرات ایران

پارس آنلاین

پیشگامان

مبین نت

های وب

(12-04-2021، 9:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آذرنوش
مهوش
عا راستی تو سایتی ک حاج خانوم صنم فرستاد تایپ من تو اون ثبت نام کردم امتحان ورد نتونستم بدم /=

آها خوبه

(12-04-2021، 9:10)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:09)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم ؟

های وب

آسیاتک

شاتل

مخابرات ایران

پارس آنلاین

پیشگامان

مبین نت

های وب

البته بستگی به شهر هم داره

های وب سهم نت 4g روستاهارو داره

همچنین اسپانسر استقلال و پرسپولیس

(12-04-2021، 9:10)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهوش

آها خوبه

(12-04-2021، 9:10)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های وب

ما شهرکردیم

(11-04-2021، 16:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 9:53)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ی چیزی کدوم موسسه ها کار تایپ میدن؟

اگه کار تمام وقت و کارمندی می‌خوای خب روزنامه همشهری بگیر. نیازمندی‌هاشو بگرد. آگهی واسه تایپیست هست همیشه. ولی فکر کنم سابقه کار مرتبط و زبان خوب و... بخواد. این سایته که من فرستادم ولی حالت دورکاری و پروژه‌ای داره. توهم که هنوز حرفه‌ای نیستی اونقدر و خب درس و مشق و اینام داری. به نظرم بیشتر به دردت بخوره. 

آه از ورد ی چیزایی میدونم فک کنم بتونم موفق شم

(12-04-2021، 9:13)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2021، 9:10)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها خوبه

ما شهرکردیم

دانلود حجیم: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
تماس اینترنتی: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
بازی آنلاین: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
کاربران تجاری: شاتل، آسیاتک، پیشگامان

(12-04-2021، 9:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2021، 16:00)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه کار تمام وقت و کارمندی می‌خوای خب روزنامه همشهری بگیر. نیازمندی‌هاشو بگرد. آگهی واسه تایپیست هست همیشه. ولی فکر کنم سابقه کار مرتبط و زبان خوب و... بخواد. این سایته که من فرستادم ولی حالت دورکاری و پروژه‌ای داره. توهم که هنوز حرفه‌ای نیستی اونقدر و خب درس و مشق و اینام داری. به نظرم بیشتر به دردت بخوره. 

آه از ورد ی چیزایی میدونم  فک کنم بتونم موفق شم

(12-04-2021، 9:13)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما شهرکردیم

دانلود حجیم: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
تماس اینترنتی: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
بازی آنلاین: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
کاربران تجاری: شاتل، آسیاتک، پیشگامان
هن؟