انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 (/showthread.php?tid=297439)

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - سهَ‌ند - 13-06-2021

(13-06-2021، 17:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 17:33)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه از فرش خونمونهم  عکس بگیرم میرورش کنم هم توش چشم جهان بین و هرم پیدا میشه
منظورمو بد گرفتی ستون
آره خی
تا یه جاهایی طبیعیه
ولی مفهوم وجود بز و دست و اینا تو کاورش عجیبه
تو ایران باستان باور بر این بود که یه درختی تو جهان وجود داره که نماد زندگیه و اهورامزدا اونو خلقش کرده
شیطان هم همیشه میخواسته اونو بدست بیاره
از طریق فرستادن حیوانات اهریمنی و اینا توی درخت مثلا میخواسته اینکارو انجام بده
بعد مثلا این یارو با ساخت نماد شاخه و کشیدن چنتا حیوون توشون خواسته بفهمونه مثلا اگه انسانها به هم کمک نکنن ممکنه درخت زندگی از بین بره و این داستانا
کلا این ایده ها و تعوری هاشون تو حلقم Telegh_01

منظور از اون موجوده که اون وسطه همون خلافکارای اصلیه. شیطان و دجال و سفر در بعد زمان و خودکشی کوانتومی رو همین پیجا بهش وصل میکنن

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 13-06-2021

(13-06-2021، 17:53)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 17:42)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورمو بد گرفتی ستون
آره خی
تا یه جاهایی طبیعیه
ولی مفهوم وجود بز و دست و اینا تو کاورش عجیبه
تو ایران باستان باور بر این بود که یه درختی تو جهان وجود داره که نماد زندگیه و اهورامزدا اونو خلقش کرده
شیطان هم همیشه میخواسته اونو بدست بیاره
از طریق فرستادن حیوانات اهریمنی و اینا توی درخت مثلا میخواسته اینکارو انجام بده
بعد مثلا این یارو با ساخت نماد شاخه و کشیدن چنتا حیوون توشون خواسته بفهمونه مثلا اگه انسانها به هم کمک نکنن ممکنه درخت زندگی از بین بره و این داستانا
کلا این ایده ها و تعوری هاشون تو حلقم Telegh_01

منظور از اون موجوده که اون وسطه همون خلافکارای اصلیه. شیطان و دجال و سفر در بعد زمان و خودکشی کوانتومی رو همین پیجا بهش وصل میکنن
دیقا
کلا میری ویدیو رو میبینی طرف یجوری آب و تاب میده آدم به وجود خودشم شک میکنه Telegh_01

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Prometheus - 13-06-2021

(13-06-2021، 15:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 15:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روز خوب من با روز خوب تو میاد ._.

پس روز خوب تو هم هیچوقت نمیاد

من هیچوقت رو روز خوب میکنم ._.

(13-06-2021، 16:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 15:56)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرنسس ددی رو خوب اومدی ._.
موفق باشی .... خدارو شکر که اقازاده به دنیا نیومدیم ._.

مچکرم ^^

یکم تر شو -_-

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 13-06-2021

(13-06-2021، 18:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 15:59)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس روز خوب تو هم هیچوقت نمیاد

(13-06-2021، 16:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مچکرم ^^

یکم تر شو -_-

ببخشید ؟

(13-06-2021، 17:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها عادی ای که تو پروفایل ایشون @☀ B I N A M ☀ رفته منم

میشناختی سینارو ؟

(13-06-2021، 18:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 18:03)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکم تر شو -_-

ببخشید ؟

(13-06-2021، 17:21)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشناختی سینارو ؟

هیچی ._.

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - *VENUS* - 13-06-2021

(13-06-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 18:11)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید ؟

میشناختی سینارو ؟

هیچی ._.

نه واقعا متوجه نشدم
چی گفتی ؟ (:

(13-06-2021، 18:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 18:13)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی ._.

نه واقعا متوجه نشدم
چی گفتی ؟ (:

میگم تر شو...خیلی خشک رفتار میکنی ._.

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - Mohlek - 13-06-2021

من الان نباید حوصلم اینجوری سر بره ولی داره میره هی میره باز میره هی میره هی میره ...

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - سهَ‌ند - 13-06-2021

میشناختی سینارو ؟

نه

(13-06-2021، 18:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-06-2021، 18:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه واقعا متوجه نشدم
چی گفتی ؟ (:

میگم تر شو...خیلی خشک رفتار میکنی ._.

مدیرا باید خشک باشن

RE: گفتگوی ازاد || نسخه ۴40 - شـــقآیــق - 13-06-2021

@*VENUS*
حسین میگه تَر شو
نرم شو
ملایم شو
میگه خیلی خُشکی