انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 16-07-2015

خخخ لایک فرید

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Aiden Pearce - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:05)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:03)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: فرید ناموسا نیگا 
من 3000 تا پست زدم واس اینکه نویسنده شم 
حالا شدم ولی چه فایده بهشون گفتم که من واس درسم نمیتونم بیام و پست بزنم ولی ارسال هارو گزارش میدادم 
الان صابر از وقتی که منو برکنار کرده من دارم بهش میگم تو انتقادات هم یه نظر گزاشتم ولی صابر فقط سپاس داد بهم 
ببین هرکسی به یک دلیلی اینجا فعالیت میکنه(مثلا من کسب تجربه و ایجاد پیوند های دوستی رو زیاد مد نظر دارم و ممکنه کس دیگه دنبال قدرت باشه چون اون رو دوست داره) ولی یادت باشه که لزوما یک نویسنده ی خوب نباید تعداد تاپیکاش زیاد باشه.
حالا بذار ببینیم چی میشه. من می خوام با کمک صابر و دوستان دیگه (مثله ایمان) دوباره تیم قوی مدیریت رو ببندم.
درسته ولی خب نگا کن الآن قدرت انجمن دست شیوا هستش ینی صابر هیچ کارس تمام تصمیم گیزیای انجمن به دست شیوای 
تو این وضعیت شما بگین که بازم میتونین انجمن رو درس کنین ؟
اگر بشه که یه انجمن رو نجات دادین 
الآن شیوا تعداد اخطار هایی که به من داده هیچ مدیری نداده حتی توهم فقط دوبار اخطار دادی که اونم به خاطر اسپم بود چون من تازه وارد بودم
ینی واقعا اینقدر انجمن عوض شده؟؟؟فکر نمیکردم اینطور عوض شه....

شما نویسنده نشدی نمیدونی 
تمام تایپک های نویسندگی رو شیوا بررسی میکرد نه صابر و نه هیچ مدیر دیگه ای 

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Spell † - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:00)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 23:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 23:54)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 23:48)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زیاد مطمن نیستم خوبم .___.

پس رو چه حسابی حرف میزنی ؟! ._.

_

آشنا ؟!‌ :|

چِ حرفی .-.؟

خوبم !! -__-

غزل ؟!‌ :|||||||||||||

معیوب -_______-

عقل !! -____-

__

کوفت :|

غغو بی تلبیت -.-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - الیکا0 - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:04)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:00)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا هیشکی آشنا نیست؟؟؟ینی هستا...ولی یادم نیس!!!

من رو میشناسی؟  Big Grin :cool:

یادمه مدیر بودین......همین.... Undecided

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

نقل قول: درسته ولی خب نگا کن الآن قدرت انجمن دست شیوا هستش ینی صابر هیچ کارس تمام تصمیم گیزیای انجمن به دست شیوای 
تو این وضعیت شما بگین که بازم میتونین انجمن رو درس کنین ؟
اگر بشه که یه انجمن رو نجات دادین 
الآن شیوا تعداد اخطار هایی که به من داده هیچ مدیری نداده حتی توهم فقط دوبار اخطار دادی که اونم به خاطر اسپم بود چون من تازه وارد بودم
ببین شیوا رو خوده من مدیر کردم. اتفاقا با وجود اینکه با شیوا دوست هستم ولی دنبال این هستم که داستان این همه اعتراض به شیوا چیه. 
بعدشم الان که چند وقتیه شیوا اصن نیست و ممکنه دیگه هم نیاد. این چه حرفیه شما میزنی؟ به من اعتماد نداری؟ من تمام تلاشم رو میکنم.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - CTG - 16-07-2015

خدافظ |:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - MèG∆ñ... - 16-07-2015

نقل قول: تا جایی که من یادمه. من با بیشتر از 10 هزار تا کاربر اینجا ممکنه که صحبت کرده باشم. از این بین با 500 تاشون خیلی بیشتر ارتباط برقرار کردم.
فکر کردی من واقعا یادم میره؟ حالا اولش یادم نیومد کاملا طبیعی بود. یادت رفته اون همه نام کاربری رو؟ یادت رفته تخلفاتت رو؟ یادمه حتی به تبلیغ هم محکوم بودی (هرچند مطمین نیستم که اون قضیه تا چه حد واقعی بود).
اگه واقعا من رو میشناختی این حرف ها رو نمی زدی

جمع کن بابا.......
خیلی آشغالی.....
با من خیلی بیشتر حرف زدی....؟؟؟؟؟؟؟
بحث محرومیت نیست ....
منو تو باهم دوست بودیم........
قبل از این که منو محروم کنن تو آشغال بازی در آوردی.......
بله مشکلم اینجا بود.......
که تورو نمیشناختمت.....
اگه میشناختمت یه کلمه هم باهات حرف نمیزدم....
کی فکر میکرد انقدر بی معرفت باشی....

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ( lιεβ ) - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:06)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:03)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:00)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 23:57)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2015، 23:54)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس رو چه حسابی حرف میزنی ؟! ._.

_

آشنا ؟!‌ :|

چِ حرفی .-.؟

خوبم !! -__-

غزل ؟!‌ :|||||||||||||

معیوب -_______-

عقل !! -____-

__

کوفت :|

غغو بی تلبیت -.-

بیشور ._.

یه آواتار بده دستمـ :|

هیچی تو دست ُ بالمـ ندارمـ .-.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 16-07-2015

فرید یادته من کلا محروم بودم ؟؟؟؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:02)MèG∆ñ... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ایجاد پیوند های دوستی رو زیاد مد نظر دارم
نه بابا؟؟؟؟
هــــــــــــــع

من نمی دونم چی از جون من می خوای درباره مدت زیادی که از اون اتفاق گذشته. اگر همون موقع این حرفا رو میزدی با مدرک باهات حرف میزدم ولی الان من تمام آرشیو مدیریتم رو از دست دادم و اصن پای یک کامپیوتر جدید هستم.