انجمن های تخصصی  فلش خور
کی از درس خوندن بدش میاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: کی از درس خوندن بدش میاد (/showthread.php?tid=48662)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - لــــــــــⓘلی - 05-10-2019

(04-10-2019، 20:56)mahyan13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا کی از درس خوندن خوشش میاد

نه خوشم نمیاد

و هنگام درس خوندن این حالتو دارم

ggreggreggreggreggreggreggreggreggreggreggreggreggreggre

چون حوصله سربره

عزیزم ناموسا منننننننننننننننن Dodgy

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - کــــــــــⓐرمَن - 05-10-2019

درسم خوبه ولی بدم میاد 3ztz ggre

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - _sehun_ - 25-08-2020

با اینکه همیشه نمره هام خوبه و شاگرد زرنگم ولی از درس متنفرم/=

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - Thyme - 25-08-2020

چه موضوع جالبی واقعا ... و چقدر نظرات متفاوته !
من خودم درس خوندنو دوست دارم ... کلا از مطالعه واقعا لذت می برم ...
الته مطمئنا برای من هم درس خوندن برای کنکور خیلی سخت و عذاب آور بوده بخاطر استرس و فشار روانیش ...
اما اگه درس رو مستقلا بخوام بگم ، دوس دارم ..

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - shghyegh - 26-08-2020

درس خوندن بد نیست در واقع عالیه. مشکل نظام آموزشی این دیوونه خونس که باعث شده کسی از درس خوندن خوشش نیاد. شاید ایران تنها کشوری باشه که تنها راه موفقیت (اونم احتمالی )توش وابسته به موفقیت توی آزمونهایی که تعیین کردن باشه .
راه دیگه ای جز درس خوندن واسمون نذاشتن و خب هر دانش آموزی از درس خوندن اجباری بدش میاد ولی خب چاره دیگه ای جز دنبال کردن خواسته های مافیا نداریم

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - م‍حمّد - 26-08-2020

(26-08-2020، 10:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس خوندن بد نیست در واقع عالیه.  مشکل نظام آموزشی این دیوونه خونس که باعث شده کسی از درس خوندن خوشش نیاد. شاید ایران تنها کشوری باشه که تنها راه موفقیت (اونم احتمالی )توش وابسته به موفقیت توی آزمونهایی که تعیین کردن باشه .
راه دیگه ای جز درس خوندن  واسمون نذاشتن و خب هر دانش آموزی از درس خوندن اجباری بدش میاد ولی خب چاره  دیگه ای جز دنبال کردن خواسته های مافیا نداریم
دکتر، مهندس و یا حتی کارمند ساده شدن سواد میخواد دیگه یا غیر اینه؟

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - shghyegh - 26-08-2020

(26-08-2020، 11:19)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-08-2020، 10:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درس خوندن بد نیست در واقع عالیه.  مشکل نظام آموزشی این دیوونه خونس که باعث شده کسی از درس خوندن خوشش نیاد. شاید ایران تنها کشوری باشه که تنها راه موفقیت (اونم احتمالی )توش وابسته به موفقیت توی آزمونهایی که تعیین کردن باشه .
راه دیگه ای جز درس خوندن  واسمون نذاشتن و خب هر دانش آموزی از درس خوندن اجباری بدش میاد ولی خب چاره  دیگه ای جز دنبال کردن خواسته های مافیا نداریم
دکتر، مهندس و یا حتی کارمند ساده شدن سواد میخواد دیگه یا غیر اینه؟

میخواد منکه نمیگم بده میگم تو ایران ی جوریه که طرف بدش میاد درس بخونه انگار داره عذاب میکشه Dodgy
درصورتی که درس خوندن نباید اینطوری باشه. اگه خوشت نیاد درس بخونی یا متنفر باشی از درس خوندن فقط باعث میشه فک کنی عمرت هدر رفته

RE: کی از درس خوندن بدش میاد - mahkame - 26-08-2020

من دوسش دارم ولی با این حال ازش متنفرم