انجمن های تخصصی  فلش خور
استفاده از دو نام کاربری ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: استفاده از دو نام کاربری ! (/showthread.php?tid=3920)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - Aryan 1380 - 04-11-2012

ممنون

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - sedaye pa - 06-11-2012

من اینو بگم که wwe.memar من نیستم داداشمه.تا حالا نمیدونست نباید اعتبار به ببخشین.لطفا حذفش نکنین.

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - Senator✘Strong - 29-11-2012

pas chera acont dost man ke ghablan imgood bod vali badan avatarlock shod on baneed shod ?????????????

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - serpico - 29-11-2012

(29-11-2012، 0:02)amirGooD نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

pas chera acont dost man ke ghablan imgood bod vali badan avatarlock shod on baneed shod ?????????????

لینک پروفایلش رو بدید رسیدگی میشه

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - admin2 - 09-12-2012

سلام من چه طوری میتونم مدیر شوم؟

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - serpico - 09-12-2012

(09-12-2012، 17:44)admin2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام من چه طوری میتونم مدیر شوم؟

شرایط مدیر شدن :
1_باز کردن بیش از 60 موضوع (موضوع های با کیفیت و همراه با عکس)
2_داشتن اینترنت نا محدود و انلاین بودن در بیشتر اوقات (البته این بند در ماههای تحصیلی کمتر مورد نظر خواهد بود)
3_ رسیدن ارسال ها به 600 ارسال
4_ فعالیت بیشتر در بخشی که مدیر آن هستید یعنی با فعالیت در بخشی خاص می توانید داوطلب مدیریت همان بخش بشوید.
5_اعصاب راحت و انتقاد پذیر
6_نداشتن اخطار از طرف مدیران و داشتن سابقه ی خوب بین کاربران
7_گذشتن 3 ماه از تاریخ عضویت در سایت
8_نیاز به مدیر جدید در بخشی که دواطلب آن هستید.
9_و در آخر صلاح دانستن مدیران به عنوان مدیر شدن فرد مورد نظر

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - کمک - 10-12-2012

لطفا کمکم کنید خواهش میکنم من همون sub zero هستم ویندوزمو عوض کردم و رمزمو یادم رفت حالا نمیتونم وارد پروفایلم بشم حتی وقتی درخواست گذرواژه ی تازه میکنم ایمیل یا برام میاد یا کد فعال سازیش میاد که وقتی میزنم مینویسه به نظر میاد که کد فعال سازی شما از قبل فعال شده حالا نمیدونم پسوردم چیه کمکم کنید!!!!!خواهش میکنم!!!!!!!!

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - serpico - 10-12-2012

(10-12-2012، 15:07)کمک نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا کمکم کنید خواهش میکنم من همون sub zero هستم ویندوزمو عوض کردم و رمزمو یادم رفت حالا نمیتونم وارد پروفایلم بشم حتی وقتی درخواست گذرواژه ی تازه میکنم ایمیل یا برام میاد یا کد فعال سازیش میاد که وقتی میزنم مینویسه به نظر میاد که کد فعال سازی شما از قبل فعال شده حالا نمیدونم پسوردم چیه کمکم کنید!!!!!خواهش میکنم!!!!!!!!

پاسخ داده شد .. و مشکل شما حل شد Angel

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - ..WonDerfull.. - 10-12-2012

چه جوری مدیرا میفهمن شخصی با دونام کاربری اومده؟(البته من یکی یه دونم)

RE: استفاده از دو نام کاربری ! - poya - 10-12-2012

این موضوع بین مدیران بمونه