درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیرشاخه ها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیرشاخه ها (/showthread.php?tid=37367) |
RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 11-02-2015 (10-02-2015، 16:35)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من سعی میکنم از این کارا پرهیز کنم البته من برخوردم درسته اما بعضی مواقع اسپم میدم اگه این کارم رو دیگه انجام ندم میتونم نویسنده بشم؟ RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - F A R ! N - 11-02-2015 (11-02-2015، 0:22)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برخوردت داخل پی وی باخودم کاملا مشخص بوده.. خوبه خودتم میدونی که اسپم میدی و بازم این کار رو میکنی! اسپم دادن یکی از شاخه هاست..که حتی اگه اونم برطرف بشه50% اخطار داری که قابل گذشت نیست! به هرصورت اگه سعی کنی موارد گفته شده رو انجام بدی شاید بتونی کاندید نویسندگی بشی! البته بازم میگم فعلا رد تایید RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - Faust - 12-02-2015 .... RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - L²evi - 12-02-2015 (12-02-2015، 10:00)*مهرناز*♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من از فرین جان معذرت میخوام به خاطر این ارسالم:p318:نباید در کارشما دخالت میکردم معذرت ولی نتونستم جواب این ارسالو ندم خانوم محترم شما برو کپی پیس کردنو یاد بگیر بعد موضوع بذار در بخش فرهنگی=| بیشتر موضوعاتون تکراری +فرهنگی ربطی به اینکه چقد موضوع ارسال کنی نداره موضوعاتت باید با کیفیت باشه و اینکه قبل از اینکه موضوعی ارسال کنی از روی موضوعت بخونی تا بتونی جواب کاربرارو با دلایل منطقی بدی موفق باشی RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 21-02-2015 ببخشید≈ من هنوز هم نمیتونم درانجمن فَرهَنگی نویسَندهـ بِشَم؟√ RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - F A R ! N - 24-02-2015 (21-02-2015، 20:27)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعالیتت رو بیشتر کن ببینم تا بازم بررسی بشی! RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 26-02-2015 (24-02-2015، 13:03)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تشکر پس من تلاش خودمو میکنم RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 10-04-2015 (12-02-2015، 13:05)✘ցմεεղ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فکر میکنم یکی از شرایط نویسندگی داشتن اعصاب راحت و انتقاد پذیر و برخورد مناسب با کاربران باشه! شایدم فراموش کردید که اینجا فقط یه انجمن "تفریحی"هست! و نویسنده یا مدیر بودن دلیل بر هر خوردی نمیشه! RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - L²evi - 10-04-2015 (10-04-2015، 8:10)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دقت بیشتری میکنم(:ممنون از راهنماییت(: RE: درخواست نویسندگی در بخش فرهنگی و زیر شاخه هایش - FARID.SHOMPET - 16-07-2015 دوستان اگه درخواست نویسنده شدن دارید باتوجه به تغییر رویه ی تیم مدیریت ، هرچه زود تر درخواست خودتون رو مبنی بر اعلام آمادگی در اینجا درج کنید. از این پس مثله گذشته به طور منظم هر ماه بررسی خواهد شد. نکته بسیار مهم: از این پس نظر مدیریت درباره ی کاربر از هر چیز دیگری مهم تر خواهد بود و این رو بنده آشکارا اعلام می کنم. به امید همکاری شما دوستان |