انجمن های تخصصی  فلش خور
0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: 0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0 (/showthread.php?tid=294445)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: پیش درآمدِ داستان.|مهم| - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 23-02-2021

@"AVA_MADI*"
بزار جزو رفقا :/

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
رفیق گلم که گاهی کل کل میکنیم .-.

@لــــــــــⓘلی
مادرم *-*

@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
داداشم!!

@sclvrFox
رفیقی که همیشه با دیدنش خوش میشم (:

@Волшебник
استاد چند سال پیشم که کمک یا مشورت یا سوال نیاز داشتم اولین کسیه که به ذهنم میاد (:

@"♜THE DARKNESS♜"
دشمن خونیم :/ (بخاطر خوشحال بودنش اومدم اینجا تا حرصش بدم (: )

با سپاس (:

RE: پیش درآمدِ داستان.|مهم| - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 23-02-2021

اینو بزار داداشم
@"Musalick"

RE: پیش درآمدِ داستان.|مهم| - _ƇRAƵƳ_ - 23-02-2021

می خواهم سخن بگویم=///

اینجا همه ژیگرای من هستند=/////

#ژیگراااا=//

RE: پیش درآمدِ داستان.|مهم| - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 23-02-2021

@"صباnafas"
دختر دایی ._.

@"ﻓﺮﻧﻮﺩِ ﺑﻦ ﮔﯿﻮﻣﺮﺙ"
معلم ادبیات Telegh_01

RE: پیش درآمدِ داستان.|مهم| - Thyme - 23-02-2021

(22-02-2021، 16:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2021، 16:16)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث
خودت هم در داستان حضور داری؟!

من شما دوتارو به عنوان پارتنر  مناسب میبینم ._.

لی لی لی لی *^_^*
مرسی از تگ ولی من فقط با صابر فامیلم ولاغیر -_-*
هیح ._.*

RE: پیش درآمدِ داستان.|مهم| - *Aɴѕel* - 23-02-2021

@*VENUS*
این خانوم لطفا my world باشه(:
@"*Aɴѕιl*"
داییم*-*
@کــــــــــⓐرمَن و @لــــــــــⓘلی بچه هام باشنن^^

و
@"نــــــــــⓐنسی"
نتیجه ام باشم

و
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†" شوهرممم؛v

RE: 0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0 - _sehun_ - 23-02-2021

آقا ی چیزی اسم من فاطمس نه نانسی
@فرنودِ بن گیومرث

RE: 0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0 - فرنودِ بن گیومرث - 23-02-2021

(23-02-2021، 11:04)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا ی چیزی اسم من فاطمس نه نانسی
@فرنودِ بن گیومرث

ممنون که اشاره کردی. ویرایش شد.

RE: 0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0 - Medusa - 23-02-2021

آخ لعنتی من واقعاً هیجان‌زده‌م. 

فقط یه چیزی، نمی‌دونم شاید زوده بگم. آره معلومه که زوده. حتماً خودت یه برنامه‌ای براش داری. ولی خب امیدوارم در آینده کاراکترای فانتزی جدیدی اضافه شن. ما گرگینه و خون‌آشام رو می‌شناسیم. داستانای زیادی راجع بهشون هست. یه موجودی خلق کن که مخصوص تاریخ ادوار باشه! یه چیز جدید! 

+ فکر کنم اگه کل داستان، یعنی تمام اپیزودهارو توی یه تاپیک بذاری، دسترسی بهشون راحت‌تر باشه. تا اینکه برای هر اپیزود یه تاپیک جدا داشته باشیم. هوم؟

__
آقا من خیلی دلم سوخت که گفتی شخصیتا زیادن و اینا، ولی خب اگه می‌شه تنگ‌تر بشینن که این دو سه نفر هم جا شن. ._. 
@"мᴀᴢᴇ" نسیم ، @Jack Daniel'ѕ فرهان که دوستای منن مثلاً :| Team Sanam!

RE: 0 تحلیل، نقد و پیشنهاداتِ داستان تــاریــخ اَدوار 0 - فرنودِ بن گیومرث - 23-02-2021

(23-02-2021، 11:23)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخ لعنتی من واقعاً هیجان‌زده‌م. 

فقط یه چیزی، نمی‌دونم شاید زوده بگم. آره معلومه که زوده. حتماً خودت یه برنامه‌ای براش داری. ولی خب امیدوارم در آینده کاراکترای فانتزی جدیدی اضافه شن. ما گرگینه و خون‌آشام رو می‌شناسیم. داستانای زیادی راجع بهشون هست. یه موجودی خلق کن که مخصوص تاریخ ادوار باشه! یه چیز جدید! 

+ فکر کنم اگه کل داستان، یعنی تمام اپیزودهارو توی یه تاپیک بذاری، دسترسی بهشون راحت‌تر باشه. تا اینکه برای هر اپیزود یه تاپیک جدا داشته باشیم. هوم؟

__
آقا من خیلی دلم سوخت که گفتی شخصیتا زیادن و اینا، ولی خب اگه می‌شه تنگ‌تر بشینن که این دو سه نفر هم جا شن. ._. 
@"мᴀᴢᴇ" نسیم ، @Jack Daniel'ѕ فرهان که دوستای منن مثلاً :| Team Sanam! و @esiesi که من به شخصه با بهار شیپش می‌کنم. ((((: دی ری رین. 
زود نبود اصلاً. چه قدر خوب شد گفتی. همیشه حرف های سازنده می زنی.
همین برادرمون آزِل هست که دو پا و یک نیمه پا یا دو پا و یک نیمه دم داره؟ با این که خودم خلقش کردم به نظر می رسه خیلی خوب نشده. اعتماد به نفسش رو ندارم که دوباره بیافرینم.

امّا یک چیز هایی همین الان به فکرم رسید که سعی می کنم درست درمونش کنم.

و به روی چشم. الباقی رو می ذارم ادامه همون تایپک. آفرین. ببین چه قدر سازنده ای!

حس کردم توی مترو ایم.
اتّفاقاً پسر کم داشتم. برای این آقا و بهار هم برنامه مخصوص به خودشون رو دارم.

باز هم نکته ای بود با گوش هوش می شنویمت.