انجمن های تخصصی  فلش خور
ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! (/showthread.php?tid=27878)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - AyDiN.S - 09-03-2013

خب اصلا سره رو كم كني چطوره؟هيچ حركتي هم صورت نميگيره

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - StRaNgEr - 09-03-2013

این دخدره ارمیا..

واقعا به این میگن مسلمون واقعی..Heart

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - Nazanin JOON - 09-03-2013

صدا آرمیا خوبه ولی حیف که سبکش محلیهUndecided

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - bahare_021 - 09-03-2013

(09-03-2013، 18:25){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اصلا سره رو كم كني چطوره؟هيچ حركتي هم صورت نميگيره

باشه قبــــــــــــــولBig Grin
میگیره داداش، میگیرهSleepy

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - AyDiN.S - 11-03-2013

بهاره جمعه رو ديدي امير ميخواست ارميارو بغل كنه ارميا خودداري كرد؟

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - tanha naro - 03-04-2013

منم با اونایی موافقم که عاقلانه به این چیزا نگاه میکنن اینجا ایرانه جاییه که خودمون برای به دست آوردنش وبیرون کشیدنش از دست بیگانه ها تلاش کردیم نذارید آسون از دست بره این کار ما جوونهاست که مقاومت کنیم

(11-03-2013، 10:38){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم فیلمشونه بخدا اینا همش توطئه ی خودشونه ارمیا هم بازیچه ی اونا شده دختره ی احمق

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - nita99 - 03-04-2013

تو یه سایتی نوشته بود ارمیا عضو گروه مجاهداست چون مجاهدا هم روسری سرشون می کنند وحجاب دارند ولی فک نکنم راست باشه همش شایعه ست...HuhHuhHuhExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationExclamationUndecided

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - عارفه - 03-04-2013

از وقتی که آرمیا رفته تو آکادمی حسابی خبر ساز شده

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - مريم كمالي - 03-04-2013

TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

RE: ماجرای این دختر با حجاب در آکادمی موسیقی من و تو! - AyDiN.S - 03-04-2013

(03-04-2013، 13:47)tanha naro نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم با اونایی موافقم که عاقلانه به این چیزا نگاه میکنن اینجا ایرانه جاییه که خودمون برای به دست آوردنش وبیرون کشیدنش از دست بیگانه ها تلاش کردیم نذارید آسون از دست بره این کار ما جوونهاست که مقاومت کنیم

(11-03-2013، 10:38){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم فیلمشونه بخدا اینا همش توطئه ی خودشونه ارمیا هم بازیچه ی اونا شده دختره ی احمق

ببين من ميتونم بدون در دست داشتن هچ مدركي بگم فلان دختر فاحش.ست چون تنها چيزايي كه از دوستام شنيدم اين بوده كه بهم گفتن بدون هيچ مدركي
عزيزم هرموقع خودت فهميدي واقعا اين يك بازيه اينجوري اظهار نظر كن