نماد های شیطان پرستی در clash of clans - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: نماد های شیطان پرستی در clash of clans (/showthread.php?tid=239076) |
RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - ...Maryam... - 13-08-2015 ببین بذار یه چیز بگم تمومش کنم مسعولین به خاطر اینکه این بازی برای سازندش سود خیلی زیادی داره دارن حرص میزنن به خاطر اینکه یه بازی درست حسابی پیدا شده تا مردم بازی های بیخود ایرانی رو بازی نکنن من ایران رو دوست دارم ولی از همه مسعولینش حالم بهم میخوره RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - sina.mo - 13-08-2015 kheyli gedi nagirid baba (13-08-2015، 20:06)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. shoma kheyli motarezia boro raper sho RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - ...Maryam... - 13-08-2015 (13-08-2015، 20:35)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه لازم باشه هر کاری به خاطر عدالت از بین بردن ادمای فاسد جامعه میکنم RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - parsman - 13-08-2015 (13-08-2015، 20:44)زیبای تنها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیگا داداش من طناب دار اون بالا اونجا سمت راست اویزونه در بقلیشم زندانه حالا تو هرکاری میخوای بکن :cool: RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - 8zahra1 - 14-08-2015 (07-08-2015، 11:50)Ranger* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اره بازی شطرنج یه بازیه شیطانی هستش و یه مدتی بازی کردنش تو کشور ما حرام بود ولی به قول شما مگه من با بازی کردن کلش و شطرنج شیطان پرست میشم؟؟مگه میشه؟! مگه داریم؟! خوب،درسته شیطان پرستی تو دین و ایین ما گناهه ... ولی اگه من فکر و رفتار درستی نداشته باشم از شیطان پرستی و هزارتا کارای دیگه بدتره پس لطفا به فکر خودمون باشیم تا به چیزای چرت و پرت RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - 3tareh1380 - 14-08-2015 وای خدایا! RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - sina.mo - 14-08-2015 (14-08-2015، 10:14)8zahra1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. afarin RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - Amir-al - 14-08-2015 ماه هم وقتی به صورت هلال در میاد به صورت همون شاخی میشه که اشاره کردی پس نتیجه میگیریم ماه هم شیطان پرستیه اصن نکنه خدایی وجود نداره؟! اصن نکنه دنیا همش شیطون پرستیهههههه وایییییییی بابا برید جمعش کنید دو روز دیگه میاید میگید خونه ی خدا هم چون مکعبه شیطان پرستیه بعد میاید میگید قرآن هم توش شیطان پرستیه بعید نیست از شما آدما :| ما خودمون این همه مشکل داریم چه در رفتار تک تکمون چه کلی مشکلات جمعی تو این کشور اونوقت اینارا ول کردید چسبیدید به اینا :| چقدر فقیر و کودک زیر سیزده سال تو خیابونا میبینیم که دارن کار میکنند و هیچکس هم کاری واسشون نمیکنه.... کلی دزد و خلافکار هر روز میبینیم که با وثیقه و پول جیب باباشون آزاد میشن خیلی راحت!! اینا شیطان پرستی نیست؟! :| RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - sina.mo - 14-08-2015 (14-08-2015، 12:49)Amir-al نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. toomor neveshti???? RE: نماد های شیطان پرستی در clash of clans - Amir-al - 14-08-2015 (14-08-2015، 12:56)sina.mo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به جای اینکه از من بپرسی طومار نوشتی یا نه جواب منو بده!!! اونایی که میگید اینا شیطان پرستیه قبول من حرفی نمیزنم اما این چیزایی که من گفتم چی؟! حتما اینا عدالته و شیطان پرستی نیست! |