انجمن های تخصصی  فلش خور
رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+--- موضوع: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! (/showthread.php?tid=23535)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - علی جوکر - 23-05-2013

واقعا مرسی.من عاشق رقص جنگی هستم.ممنون که اینهمه وقت گذاشتی اینارو اینجا گذاشتیHeart

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - Azarbayjanliam - 24-05-2013

مقام زن در بین ترکها از قدیم الایام بسیار بسیار شریف بوده است؛ اگه تو ویدئوی رقص جنگی، آخرش رو ببینی، جنگ رو بخاطر روسری یک زن متوقف می کنن!!!!

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) - آقا سینا - 25-05-2013

(30-11-2012، 19:00)آریوبرزن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی این آذربایجانی هارو با این لباسهای سنتی ترکی میبینم یاد ترکای شمشیرکش غارت گر عثمانی میفتم.
من در بین رقص های محلی رقص کردی رو به آذربایجانی ترجیح میدم.رقص کردی نمایانگر فرهنگ اصیل آریایی هستش ولی رقص آذربایجانی نمایاینگر فرهنگ ترکهای متجاوز هستش.
امیدوارم به بازکننده ی تاپیک برنخوره.این نظر شخصی من بود

گوش کن رفیق نکنه یادت رفته که این آریایی ها بودن که به فلات ایران تجاوز کردن و مردم محلی ایران همون ترک ها و ایلامی ها رو کشتن یا اسیر کردن
بعدشم برو سایت سازمان ملل بخش یونسکو، ببین غنی ترین فرهنگ جهان مال کدوم نژاده (ترک ها) بعدش بیا این جا عر عر کن AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - FARID.SHOMPET - 15-07-2013

یکم از شمار ویدیو هایی که از آپارات گذاشتی کم کن برگ نخست تاپیک خیلی دیر بالا میاد.

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - elnaz-s - 16-07-2013

ماشالا بالرینی اند واسه خودشونBig Grin

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - Azarbayjanliam - 30-07-2013

-
-

آزربـــایجــــان ، آزربـــایجــــان -------------- داشلاری لعل، قوملاری مرجان

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مقایسه دو زبان ترکــی و عربــی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی)

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - Shadow of Death - 12-08-2013

یاشاسن اذری هم وطن لریم

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - sev sevil - 30-10-2014

منم بلدم آذری برقصم ولی نه اینطوری

یاشاسین تورک میلتی

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - sadaf17 - 30-10-2014

ببخشید ولی من ترکارو دوس ندارم اخه دوستای ترکم ادمایه خوبی نبودن

RE: رقـص آذربــایــجــــانی +عکس+فیلم (نظرسنجی) حتماً ببینید ! ! ! - Azarbayjanliam - 21-01-2015

(30-10-2014، 13:54)sadaf17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید ولی من ترکارو دوس ندارم اخه دوستای ترکم ادمایه خوبی نبودن
از این بابت متأسفم ...