انجمن های تخصصی  فلش خور
تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! (/showthread.php?tid=17827)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - Senator✘Strong - 04-12-2012

میگم چرا یارو زود منو ترک کرد من آبانی هستم مر300000000000000crying

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - خانومي - 04-12-2012

من آذريم وخيلي درست بود.Big Grin
تازه دي ماه هم همش درست بودBig Grin ولي چكنم زدم زيرقولمSad

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - sadaf! - 04-12-2012

من هم بهمنی هستم حدودا یکم درسته:cool:Blush

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - MINA JOON - 13-12-2012

خودم اذرم عشقم بهمنهHeart

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 13-12-2012

آبانی ها سریع دل بسته و سریع تر دل می‌کنند

متولدین آبان ماه برای ارضای خواسته‌های خود گاهی نسنجیده و آنی عمل می‌کنند. در واقع، به همان سرعتی که دل می‌بازند، سریع‌تر دل می‌کنند! آنها معمولا خواهان عشق در یک نگاه هستند و به سرعت عاشق می‌شوند. همیشه آماده باشید تا در مورد عمیق‌ترین خواسته‌های درونی، اسرار زندگی و رویاهای شخصیتان با آنها صحبت و تبادل نظر کنید. آنها خواهان مشاهده شور و شوق وافر در وجودتان هستند. آنها عاشق سفر و تفریح هستند و اگر پا به پای آنها پیش نروید، بدون شک ترکتان می‌کنند. آنها در هنگام کار مایلند موسیقی بلندی بشنوند. مردان متولد آبان ماه مایلند در طول روز هزاران مرتبه از شما ابراز علاقه ببینند تا خیالشان راحت شود. هرگز و تحت هیچ شرایطی حس حسادت آنها را تحریک نکنید، وگرنه با واکنشی به مراتب بدتر از سوی آنها مواجهه خواهید شد. به سرعت و قبل از آن که دریابید چه اتفاقی افتاده ترکتان می‌کنند. در حقیقت، سریع دل بستن و سریع‌تر دل کندن، یکی از عادات همیشگی آنها محسوب می‌شود.

حتی 1 درصدم درست نیستAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - FrOzen あHeArt - 13-12-2012

آنها از افراد سرزنده، پرتحرک، شاد و پرشور خوششان می‌آید اگر در کنارشان حالت غمگین و دل مُرده به خود بگیرید، در واقع به دست خود آنها را فراری داده‌اید. آنها از سربه سر گذاشتن با دیگران لذت می‌برند. (این کاملا درسته مرسی)

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - نانا☀2012 - 13-12-2012

تکراری

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - مهدی خطر - 19-07-2013

ممنونم

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - گریس - 21-07-2013

متولد اسفند را به تماشای فیلم اکشن نبرید

متولدین اسفند ماه برای ارضای خواسته‌های خود، به وفور تغییر عقیده می‌دهند و از این شاخه به آن شاخه می‌پرند و گاهی اوقات رفیق نیمه راه شما می‌شوند. آنها از تماشای تئاتر و بازدید از موزه‌ها لذت می‌برند و این مکان‌ها در واقع پاتوق مورد علاقه‌شان محسوب می‌شوند. آنها از تماشای فیلم‌های سوزناک و رمانتیک به وجد می‌آیند، از این رو هرگز آنها را به تماشای فیلم‌های اکشن و پر زد و خورد نبرید. آنها هرگز از یافتن نیمه گمشده خود ناامید نمی‌شوند و تا او را نیابند، دست از تلاش سرسختانه خود بر نمی‌دارند. تحت هر شرایطی باید با آنها احساساتی و عاطفی برخورد کنید تا عمیقا آزرده‌خاطر و دلخور نشوند. هرگز با خشونت با آنها رفتار نکنید. آنها علاقه چندان به حل و فصل مسایل مالی ندارند و ترجیح می‌دهند که این طور مسایل را به شریک زندگی‌شان بسپارند و خود از آن دور بمانند. آنها افرادی خیال‌پرداز هستند که به جای زندگی در دنیای مادی، در عالم معنویت به سر می‌برند. اگر می‌خواهید هدیه‌ای به آنها بدهید که مورد توجه‌شان قرار بگیرد، بهتر است چیزی هنری مثل یک تابلوی زیبای نقاشی برایشان بخرید. آنها مایلند مثل شاهزاده‌ها زندگی کنند و به همراه چند شاخه گل رز در حالی که مقابل‌شان زانو زده‌اید از آنها خواستگاری کنید. بله، آنها مثل سیندرلای قصه‌ها منتظر شاهزاده‌ای سوار بر اسب سپید هستند و همواره خود را در قصر رویاهایشان مجسم می‌کنند.

ولی من عاشق فیلم اکشنم از فیلم عاشقانه هم ای بدم نمیاد از تئاترو موزه نفرت دارمSad

RE: تفاوت شخصیتی افراد از روی ماه تولد!!! - mohammad.1377 - 21-07-2013

من متولد اسفندم ولی عاشق فیلم اکشن