انجمن های تخصصی  فلش خور
شهدا شرمنده ايم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: شهدا شرمنده ايم (/showthread.php?tid=161906)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: شهدا شرمنده ايم - hidden ninja - 20-08-2014

(20-08-2014، 12:33)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اینجا سایت بازیه بارنج سنیه زیر 16 بحثاتون رو ببرید پخ و در مورد عقاید تون بحث کنید

خب پس لطفا بخش مذهبی رو کلا حذف کنید
یا حرف نزنید یا تا اخرش برید

RE: شهدا شرمنده ايم - saeedrajabzade - 20-08-2014

آقووووو صلوات محمدی پسند ختم کنید
بره پی کارش....HeartHeartHeart

:bighug:

RE: شهدا شرمنده ايم - τοxικ - 20-08-2014

دوستان بحث دیگه تموم کنید لطفا!
حرفی داشتید با من تو خصوصی هستم!

RE: شهدا شرمنده ايم - Mïņ̃†êR - 20-08-2014

نیازی ب حذف بخش نیست شما رو حذف میکنیم چطوره؟:cool:ننه ب انجمن ضرر میرسه نه بچه ها گمراه میشنAngel

RE: شهدا شرمنده ايم - saeedrajabzade - 20-08-2014

(20-08-2014، 12:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیازی ب حذف بخش نیست شما رو حذف میکنیم چطوره؟:cool:ننه ب انجمن ضرر میرسه نه بچه ها گمراه میشنAngel
صلوات بفرست خانومیBlush

(20-08-2014، 12:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمراه؟؟
گمراهی اونه حرف حق رو خفه کنن

RE: شهدا شرمنده ايم - τοxικ - 20-08-2014

(20-08-2014، 12:43)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمراه؟؟

دوست عزیز گفتم که بحث رو تموم کن!
و طرفت منم چرا به شیوا توهین میکنی!
نگو توهین نیست!
خواستی پ.خ هست!

RE: شهدا شرمنده ايم - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 20-08-2014

ما داریم از عقایدمون حرف میزنیم اونایی هم که فکر میکنن گمراه میشن تو این بحث ها شرکت نکنن

من از اخطار نمیترسم
من از روزی میترسم که شما ها بگید دفاع از شهدا گمراهی میاره
من از محرومیت نمیترسم
از روزی میترسم که وقتی نماز میخونه یکی بیان بهش بگن امل
من از اون روز میترسم

RE: شهدا شرمنده ايم - Mïņ̃†êR - 20-08-2014

نقل قول: گمراه؟؟
ببین عزیز دله خواهر من از این بحثا تا دلت بخواد انجام دادم درپایان نه شما قانع میشی نه طرف مقابلت (احساس میکنم قبلا هم بهتون گفتم )

وفقط باعث یکسری ابهامات برای نوجوانهای ما میشید 

پس نبینم دیگه 

باتشکر