انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 (/showthread.php?tid=84566)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - HeDyE~×~ - 01-02-2014

(01-02-2014، 13:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:10)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَــلــام فـآطــی (:
خوبیــع؟؟^_^

بـعــــــله مث همیشه خوشحالم
ولی الان خوشحالیم دو برابره
هم موزیک ویدیوی جدید وان دی
هم تولد هـری استایلز^__________^

هــع(:
ایــول(:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - P e D i - 01-02-2014

به یکی داره اخطار میده
mrsana!!!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 01-02-2014

(01-02-2014، 13:16)ensi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادم یاد بازار شام می یفت انقدر این جا شلوغ

I agree with you.Big GrinBig Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔ - 01-02-2014

(01-02-2014، 13:14)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:10)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:08)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:06)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی منم پری باووو با اکانت امیرعلی اومدم اهDodgy
گیج شدم |:

من پریم عشخولمcrying

چراع تولیستت نیستمAngry

سلام انسی وفاطیcryingcryingcrying
پریـــــــــــــــــــــ(:
اع هستی که (:

نابغه اون اکنت امیرعلیه اینواضاف کن پری رواضاف کنDodgy

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 01-02-2014

رکی تسلیم شد !
آخیش از اول باید اینکآرو میکردم ! Big Grin

خدافظ
Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - † αƖιєη † - 01-02-2014

(01-02-2014، 13:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی یکی دیگه اومد !
حالشو ببر 2 هیچ من بالا ! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
بشین سرجات (:
ب*لاخ بابا >_<

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - !~IмДи~! - 01-02-2014

بزآر یه امآر سر انگـشتی بگـیرم ببیــنم کی هآ هسـتـن ...

نع مالی نیـ ...

ConfusedConfused

پوــــــــــــــــــــــــــف

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - ensi - 01-02-2014

خوب نگفتید بحث سر چی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - Adl!g+ - 01-02-2014

من باس برم
بای

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 - amirali% - 01-02-2014

(01-02-2014، 13:16)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:14)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:12)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:09)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-02-2014، 13:07)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر چی گفت؟؟؟؟
اگع باز اذیتت کرد ک من میدونم باید...... >.<

کاش فقط اذیت میییییییییییییکردcryingcryingcryingcrying
بت بر نخورع هاااا ولی این دفعه بدجور حالشو میگیرم >_<
اع:|
هر دم ی دنگی در میارع>_<

نه عشخولکم ایندفعه حقشه بزارننم بره بیرون برم شارژبخرم خون گریه کن ب حال خواهریتcryingcryingcryingcryingcrying
دارم براش>_<

ایندفه بایدادم شه بیشعور زیربارم نمیره میگه حقت بود خداااااااااااااااااااAngryAngryAngry