انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ (/showthread.php?tid=268738)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 04-03-2018

اینو بدون خدا همیشه منتظر تواع باران جون حتی الان ک میگی من از درگاهش رانده شدم و دیگه روشو از من برگردونده بددون خدا مشتاق تر شده ک ت پیشش بری و دردات حرفاتو ب اون بگی.خدا خیلی تنهاست مث همه ادما وقتی باهاش حرف بزنی و باهاش دوس بشی زندگیت پر از ارامش میشه و حتی ب جایی میرسی ک وقتی ب اسمون نگاه میکنی با ی لبخند و ی نگاه احساس میکنی خدا میفهمت حتی اگه ت چیزی نگی (درست مث خودم) و اینکه با خودت میگی خدا صدامو نمیشنوه بدون خدا سکوت کرده ک ت بیشتر صداش بزنی: )

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 04-03-2018

(04-03-2018، 13:39)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی ب سمتش برگردی و دوباره باهاش دوست بشی خودش جوری دستتو میگیره و زندگیتو درست میکنه ک خودت غافلگیر میشی
منم همین جوری بودم ولی دوباره باهاش دوس شدم جوری ک هرشب باهاش حرف میزنم احساس میکنم فقط داره صدای منو میشنوه و حواسش فقط و فقط پیش منه.و این روزا خیلی مدیونشم چون جواب تموم اشکام و ناله هامو داده قربونش برم^_^
فکر کنم حق با توهههه Blush

(04-03-2018، 13:42)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2018، 13:37)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2018، 13:33)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2018، 13:27)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که گفتین Heart .....

خیلی وقته با خدا بدم فکر نکنم تو درگاهش جایی داشته باشم.

متـَنم ي زماني همين فكرو ميكردم
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 49
اين حديـثو خيـلي دوس دارم
تا حالا اینم شنیدی کسی که از درگاه خداوند رانده شه دیگه برای همیشه از نعمت های خوب خدا محروم میشه.
من همون آدمم

اصلا قبول ندارم اينم گفته شده در توبه هميشه بازه
هر وقت توبه میکنم بازم همون آش و همون کاسس

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - |мιѕѕ мєняαѕα| - 04-03-2018

(04-03-2018، 13:44)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو بدون خدا همیشه منتظر تواع باران جون حتی الان ک میگی من از درگاهش رانده شدم و دیگه روشو از من برگردونده بددون خدا مشتاق تر شده ک ت پیشش بری و دردات حرفاتو ب اون بگی.خدا خیلی تنهاست مث همه ادما وقتی باهاش حرف بزنی و باهاش دوس بشی زندگیت پر از ارامش میشه و حتی ب جایی میرسی ک وقتی ب اسمون نگاه میکنی با ی لبخند و ی نگاه احساس میکنی خدا میفهمت حتی اگه ت چیزی نگی (درست مث خودم) و اینکه با خودت میگی خدا صدامو نمیشنوه بدون خدا سکوت کرده ک ت بیشتر صداش بزنی: )

چ احساساتي .-.

(04-03-2018، 13:44)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا چند وقته با من افتاده رو دنده لج

(04-03-2018، 13:45)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2018، 13:39)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی ب سمتش برگردی و دوباره باهاش دوست بشی خودش جوری دستتو میگیره و زندگیتو درست میکنه ک خودت غافلگیر میشی
منم همین جوری بودم ولی دوباره باهاش دوس شدم جوری ک هرشب باهاش حرف میزنم احساس میکنم فقط داره صدای منو میشنوه و حواسش فقط و فقط پیش منه.و این روزا خیلی مدیونشم چون جواب تموم اشکام و ناله هامو داده قربونش برم^_^

[quote pid='3385402' dateline='1520160121']
اصلا قبول ندارم اينم گفته شده در توبه هميشه بازه
هر وقت توبه میکنم بازم همون آش و همون کاسس
[/quote]

ببخشـيد ميشع بپرسـم مشكلت چيه؟!

مشکلاتم یکی دو تا نیس..ولی بدترینش اینه که شاید 20 سالگی بیفتم رو ویلچر.

خدا هیچ وقت ب بنده هاش سخت نمیگیره چ برسه ب لج کردن باهاش.ب نظر من این زمونه و روزگاره ک با ادم لج میکنه خدا هیچ وقت لج نمیکنه هر کاریم ک میکنه ی حکمتی ت کارش هس

(04-03-2018، 13:52)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکلاتم یکی دو تا نیس..ولی بدترینش اینه که شاید 20 سالگی بیفتم رو ویلچر.

چرا؟

(04-03-2018، 13:55)IM DINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا هیچ وقت ب بنده هاش سخت نمیگیره چ برسه ب لج کردن باهاش.ب نظر من این زمونه و روزگاره ک با ادم لج میکنه خدا هیچ وقت لج نمیکنه هر کاریم ک میکنه ی حکمتی ت کارش هس

زمونه و روزگار نيس (سرنوشته،تقديره)

ت حال روزگار داره باهات لج میکنه ما ک از ایندمون خبر نداریم ک بگیم تا ته سرنوشتمون همین لج و لج بازیه.ب نظر من دنیا نامرد تر از اونیه ک ما فک میکنیم

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - Đęąđ.ğïřł - 04-03-2018

من اومدم