انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ (/showthread.php?tid=258824)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Faust - 21-06-2016

(21-06-2016، 15:43)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2016، 15:38)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا برای من بودن : 18  ، :183:  ، 3fs  ، 4  ..

خز شدن رفت ! ..

ناراحت میشی :| ؟  به حریم شکلکات تجاوز کردم :| ؟

دیگه استفاده نمیکنم خُ ! -_-

نه بابا .. منظورم به تو نبود !

یکی استفاده کرد دیگه شکلکو میبینم حالم بد میشه 4

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 21-06-2016

(21-06-2016، 15:47)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2016، 15:43)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2016، 15:38)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا برای من بودن : 18  ، :183:  ، 3fs  ، 4  ..

خز شدن رفت ! ..

ناراحت میشی :| ؟  به حریم شکلکات تجاوز کردم :| ؟

دیگه استفاده نمیکنم خُ ! -_-

نه بابا .. منظورم به تو نبود !

یکی استفاده کرد دیگه شکلکو میبینم حالم بد میشه 4

پخت رو بستی :/

خواستم بگم ایمان موهاش قرمزه

ولی مرسی از نظرت مهری ._.

(21-06-2016، 15:50)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پخت رو بستی :/

خواستم بگم ایمان موهاش قرمزه

ولی مرسی از نظرت مهری ._.

بسته بودم حواسم نبود .. ولی قیافتون مثل همه .

خواهش میکنم p345

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Magical Girl - 21-06-2016

آخه کی این موقه ی سال سرما میخوره ؟! خدااا .. آخه من چرا انقد بدبختم >____<

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - -Demoniac- - 21-06-2016

چقد ماه رمضون دیر میگذره -_-
خسته شدم :rum:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Aiden Pearce - 21-06-2016

پففف آرین هنوز اون سیکس پک مسخرتو داری ؟ |:
آها بهله مشاهده کردم دیدم داری |:

(21-06-2016، 16:03)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا پدر منم در اومد .

ی شمال نمیتونم برم

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - -Demoniac- - 21-06-2016

(21-06-2016، 16:15)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2016، 16:03)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی شمال نمیتونم برم
چرا ?!
برو چون سفره نمی خواد روزه بگیری تاز مرجعام گفتن ک سفر چ عمد باشه چ غیر عمد عیب نداره تازه کفارم نمی خواد بدی ._.*
بعدا غذاشو تو پاییز و اینا بگیر ک روزا کوتاه (::::

(21-06-2016، 16:59)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2016، 16:15)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی شمال نمیتونم برم
چرا ?!
برو چون سفره نمی خواد روزه بگیری تاز مرجعام گفتن ک سفر چ عمد باشه چ غیر عمد عیب نداره تازه کفارم نمی خواد بدی ._.*
بعدا غذاشو تو پاییز و اینا بگیر ک روزا کوتاه (::::

اون که مسئله ای نیست .

بخوای بری تفریح کبابی چیزی بزنی باز اون وسط 2 نفر روزه ان !

همه ی رستورانا هم تعطیلن ..

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه ۲۸۹ - Magical Girl - 21-06-2016

بانانا ! 129f