انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 (/showthread.php?tid=82603)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - キム尺刀ム乙 - 21-01-2014

هرچی میزنم تعداد کافیه هنگ می کنه

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - -м α є ∂ є- - 21-01-2014

(21-01-2014، 20:18)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عرفان دخترت نیستم دیگه من دختر به این خوبیو از دست دادی بسوزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

همه ولم کردن نامردا Dodgy

اخی خیلی دوس داری دخترت باشمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueTongueTongueTongue

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 21-01-2014

(21-01-2014، 20:20)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه از اسمم بدم میاد >__< ترش و ملس . . اوق

ساکت نه ببخشید ایسان جونConfused
 به نظرت اسم sun shine مسخرست ؟

هرچی باشـه از ترش و ملس بهتره -____- !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 21-01-2014

سلم :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 21-01-2014

(21-01-2014، 20:17)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:12)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:06)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باو رمز چیه!؟

فاطمه انگار یکی اومده تو پروفایلم رمزو تغییر داده . . همونطوری که آواتارتو و امضاتو پستاتو خراب کردن !! /: یعنی چیشده!؟ )):

وآقــعــآ؟؟؟؟
درکت میکنم خیلی حس بدیه
میخواستم گریه کنم با اون آواتار وحشتناک
تـآزه تنظیماتش هم دستکاری کرده بود فلش خور واسم با قالب قدیمیش میومد داشتم روانی میشدم
به صـآبر گفتم واسم پستام رو برگردوند
چرا حالا من و تو باید اینطوری بشیم!؟ ):

فاطمه . . همش داره برام اتفاق بد میوفته . . این پسره از این ور . .این آکانتم از این ور . . این غزل از این ور . . !! دارم روانی میشم !!
نمیدونم|:

منم اعصـآبـم خط خـطـیه

کسـی نمونده که بـآهـآش دعوا نکرده باشم>__<
)): منم !!

من امروز با یه خرخون دعوا کردم |:

با خوده غزل دعوا کردم

فاطمه این غزل اون غزل نیستاا

این غزل دختر خالمه هم همکلاسیمه !!
آهــآن...!!!
صــآبر جوابتو نداد؟؟؟
بهش پ.خ دادی اصن؟؟؟
برو تو پـروفایل خودت ببین آخرین بار کی آنـلـآین شدی

اخه سلنا من موندم چرا 3 بارBig GrinBig Grin
بیا الان شده
Asal باید یک سوال از Asal بپرسد، و Asal باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
AngryAngryAngryAngry

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - -м α є ∂ є- - 21-01-2014

خسته ایدم اونجا تو جرئت حقیقت نمیشه بازی کرد عسل 100بار اومده توBig GrinBig Grin

(21-01-2014، 20:18)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عرفان دخترت نیستم دیگه من دختر به این خوبیو از دست دادی بسوزBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

همه ولم کردن نامردا Dodgy

حقت بیدBig GrinTongueTongueTongue

یعنی عسل حیف که پیشم نیستی وگرنه می کشتمت

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 - ترش وملس - 21-01-2014

(21-01-2014، 20:21)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:17)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:12)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-01-2014، 20:09)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وآقــعــآ؟؟؟؟
درکت میکنم خیلی حس بدیه
میخواستم گریه کنم با اون آواتار وحشتناک
تـآزه تنظیماتش هم دستکاری کرده بود فلش خور واسم با قالب قدیمیش میومد داشتم روانی میشدم
به صـآبر گفتم واسم پستام رو برگردوند
چرا حالا من و تو باید اینطوری بشیم!؟ ):

فاطمه . . همش داره برام اتفاق بد میوفته . . این پسره از این ور . .این آکانتم از این ور . . این غزل از این ور . . !! دارم روانی میشم !!
نمیدونم|:

منم اعصـآبـم خط خـطـیه

کسـی نمونده که بـآهـآش دعوا نکرده باشم>__<
)): منم !!

من امروز با یه خرخون دعوا کردم |:

با خوده غزل دعوا کردم

فاطمه این غزل اون غزل نیستاا

این غزل دختر خالمه هم همکلاسیمه !!
آهــآن...!!!
صــآبر جوابتو نداد؟؟؟
بهش پ.خ دادی اصن؟؟؟
برو تو پـروفایل خودت ببین آخرین بار کی آنـلـآین شدی