انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 (/showthread.php?tid=68676)

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - ICe Angele - 13-11-2013

(13-11-2013، 21:15)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:08)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:03)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید تو منو برده باشی گفت و گو ولی از من قدیمی تر نبودی فقط اینکه تو با بچه ها صمیمی تر از من بودی
خب بنظرت این صمیمیت بدۀ؟اگ من 2ماۀ برم بدش بیام کسی منو تحویل نمیگیرۀ؟پس بدون این محبت ک ادمو تو یادها نگۀ میدارۀ و قدیمی ترم هستم من 2تا اکانت دیگۀ داشتم ک ترکید

از من بای اسپمۀ ۀمش

نگفتم بده اره خیلی خوبه دو ماه بری بیای همه تحویلت بگیرن ولی میدونی چی بهتره ؟اینکه بعد از دو ماه برگردی ببینی کیا تحویلت میگیرن و دوستای واقعیتو بشناسی

گلم برای این موردی ک برای تو پیش اومدۀ 2تا دلیل هست:
1>اسمتو عوض کردی و بدش نیومدی ک بچه ها بدونن

2>بغول خودت با بچۀ ۀا صمیمی نشدی گل من تو ک میدونی من چغدر دوست دارم هر وقت اومدی بات سبت کردم خیلی سرد جواب دادی تو بگو من یا یغیۀ باسد چکار میکردن؟
توقعی ندارم از کسی چون هیچ وقت رو هیچکدومتون حساب باز نکردم

راست میگی مشکل از منه فقط اینو بدون که واقعا دوست داشتم خدافس

توپگاه نیستی؟

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - Mïņ̃†êR - 13-11-2013

چرا دیگ داشتی وگرنۀ انغدر ناراحن نمیشدی نفسی

بپر بغلم ببینم دلم برات تنگ شدل

دوست دارم با یکی کل بندازی بیام پشتت دوا کنیم Big GrinBig Grin

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - * Exceptional girl * - 13-11-2013

(13-11-2013، 21:18)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:15)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:14)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:08)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:07)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب بنظرت این صمیمیت بدۀ؟اگ من 2ماۀ برم بدش بیام کسی منو تحویل نمیگیرۀ؟پس بدون این محبت ک ادمو تو یادها نگۀ میدارۀ و قدیمی ترم هستم من 2تا اکانت دیگۀ داشتم ک ترکید

از من بای اسپمۀ ۀمش

نگفتم بده اره خیلی خوبه دو ماه بری بیای همه تحویلت بگیرن ولی میدونی چی بهتره ؟اینکه بعد از دو ماه برگردی ببینی کیا تحویلت میگیرن و دوستای واقعیتو بشناسی

گلم برای این موردی ک برای تو پیش اومدۀ 2تا دلیل هست:
1>اسمتو عوض کردی و بدش نیومدی ک بچه ها بدونن

2>بغول خودت با بچۀ ۀا صمیمی نشدی گل من تو ک میدونی من چغدر دوست دارم هر وقت اومدی بات سبت کردم خیلی سرد جواب دادی تو بگو من یا یغیۀ باسد چکار میکردن؟
توقعی ندارم از کسی چون هیچ وقت رو هیچکدومتون حساب باز نکردم

راست میگی مشکل از منه فقط اینو بدون که واقعا دوست داشتم خدافس

توپگاه نیستی؟

به قول قدیمیا شومپت من bee هستم

(13-11-2013، 21:18)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا دیگ داشتی وگرنۀ انغدر ناراحن نمیشدی نفسی

بپر بغلم ببینم دلم برات تنگ شدل

دوست دارم با یکی کل بندازی بیام پشتت دوا کنیم Big GrinBig Grin

اینجا که دیه همه جدیدن و بچه نمیشه کل انداختBig Grin

شیواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بیا ببینم grou

(13-11-2013، 21:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که یه نفرم زراستشو بگو اون دو نفر کین؟؟؟راستی ماکان چی شد؟

RE: گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 - ICe Angele - 13-11-2013

عع شیوا خودتی؟Smile

همکلاسی دیوونه ی منو ببینین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=79191

نقل قول: اینجا که دیه همه جدیدن و بچه نمیشه کل انداخت

نمیدونم من خیلی وغت تو موضوعا نرفتم نمیدونم چ خبرۀ crazy25r30

(13-11-2013، 21:22)(♥Golrokh ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عع شیوا خودتی؟Smile

همکلاسی دیوونه ی منو ببینین
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=79191

ااره خودمم .اگه جات بودم میکشتمش .از کره ایا متنفرم

(13-11-2013، 21:23)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اینجا که دیه همه جدیدن و بچه نمیشه کل انداخت

نمیدونم من خیلی وغت تو موضوعا نرفتم نمیدونم چ خبرۀ crazy25r30

چرا نصفه ج میدی سوال دومم چی؟

(13-11-2013، 21:22)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:21)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان ک دلش تنگ شدۀ برات ک بینمونو بترکونی انغدر حرصش میگرفت فکر میکرد جدی میگی 25r30

(13-11-2013، 21:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2013، 21:22)* Exceptional girl * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان ک دلش تنگ شدۀ برات ک بینمونو بترکونی انغدر حرصش میگرفت فکر میکرد جدی میگی 25r30

چیو جدی میگم؟؟خواهر زن بازیام؟؟؟25r3025r3025r30سلام برسون بگو از راه دور حواسم هست هنوزم راحت نشدین

خدافس جدی خوش گذشت برم درس بخونم که خیلی عقب افتادم