انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> (/showthread.php?tid=63706)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ♥سارا♥ - 11-10-2013

(11-10-2013، 16:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-10-2013، 16:26)♥سارا♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی... خدافس

خـودتــی اونچیزی کـه فکـر میکنـی مـاییمـSleepy

خوشـ اومـدی

در خروج از بالاست!!
من دارم با انسان صحبت میکنم نه با...

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

(11-10-2013، 16:28)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لعيارو خشك كردم انداختم روبند 2تا گيره هم زدمDodgyDodgy

خفه بمیر .. (:

یادت نی داشتی جلوی لعیا گریه می کردی ؟ .. ):

می گفتی حلالت نمیکنم اونم گفت مهم نیست ؟ (:
اخی جوجه خودش نی فک کردی گوشای همه مخملیه ؟ (:
میخوای شاخ شی تا همین الان پرتت کنم تو دیوار .. (:
پس خفه شو (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ღSηow Princessღ - 11-10-2013

تــآرا علیـه دیگـه بذا ورش دارمـ تـآ قورتش ندادنـAngel

تــآرا تیپــو داری خداییشـ؟Big Grin

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ᘐᗝᖇᘐᓰﬡ - 11-10-2013

عجیبه امروز نه شبوا هس نه ماکان نه مهی نه ...Dodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - T A R A - 11-10-2013

(11-10-2013، 16:28)卐frist love卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزال تو ضعيفه ميخواي منو ناقص كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ميزنم همينجا شتكت ميكنم اصلا بحث به تو مربوط ني مياي گوخوري ميكني هيDodgyDodgy
شما ها اون رو منو نديدDodgyDodgyDodgy
تو كه ديگه جوجه ايDodgy
انقدر هم پاچه خواري نكن كه از هرچي پاچه خواره حالم به هم ميخوره Dodgy
فك كردي من خودمو معصوم نشون ميدم هر گه ي كه ميخواي ميتوني بخوري بهتره پس دهنتو جلو من ببنديDodgy

خفه شو بینیم باو .. :|
حالابزرگ شده واسه آجیه من .. :|

بیبین تو هیچ گوهی نمیتونی بخوری اینجا .. (:
جایه جوجه هایی مثه تو نیس ..(:

اگه بخوام کُله انجمنو خراب میکنم رو سرت .. (:
تو فقط به دوستام یه چی بگو (:

عمویی تو مرد نبودی همه فک میکنن معصومی میان میرینن روت .. (:

حالا بزن به چــــآک .. (:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - Mason - 11-10-2013

علی کیه پریا ؟ >_<

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 11-10-2013

خیلی دارید زر زیادی میزنید خسته شدم.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - сÜтε Đévìł ツ - 11-10-2013

غزال تو ضعيفه ميخواي منو ناقص كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ميزنم همينجا شتكت ميكنم اصلا بحث به تو مربوط ني مياي گوخوري ميكني هيDodgyDodgy
شما ها اون رو منو نديدDodgyDodgyDodgy
تو كه ديگه جوجه ايDodgy
انقدر هم پاچه خواري نكن كه از هرچي پاچه خواره حالم به هم ميخوره Dodgy
فك كردي من خودمو معصوم نشون ميدم هر گه ي كه ميخواي ميتوني بخوري بهتره پس دهنتو جلو من ببنديDodgy

هوی حواست باشه داری چ زری میزنی.
تو غلط کردی ب من میگی ضعیفه.
فعلا ک تو اومدی ریدی وسط بحث ما پس دهنتو ببند.
در ضمن اسم منم تو دهن کثیفت نیار.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - τοxικ - 11-10-2013

(11-10-2013، 16:31)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خفه بمیر .. (:

یادت نی داشتی جلوی لعیا گریه می کردی ؟ .. ):

می گفتی حلالت نمیکنم اونم گفت مهم نیست ؟ (:
اخی جوجه خودش نی فک کردی گوشای همه مخملیه ؟ (:
میخوای شاخ شی تا همین الان پرتت کنم تو دیوار .. (:
پس خفه شو (:
تو يه فروم ديگه بود تو هم هي زر نزن اعصابمو ريختيد به همDodgyDodgy

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ شـِش ×> - mfire44 - 11-10-2013

آیسان.....

ویدا.....

یه بحث بندازین خبDodgy