انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ (/showthread.php?tid=268738)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 04-03-2018

آهنگ گوش میدم.میرقصم.میرم رو تخت ی چیزای قشنگی فک میکنم:/

(04-03-2018، 13:12)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَـلام -_-

علیک:/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - |мιѕѕ мєняαѕα| - 04-03-2018

(04-03-2018، 13:18)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها برای آروم شدن شما چه کار هایی میکنید ؟!
زمانی که ناراحتین؟!

بـَستگي داره چـي باشع ..
اهنگ ميزارم يا به مامانم ميـَگم
بچـع مثبـت نيستـَم ولي نماز ميخونم به خدا ميگم

اوهوم با خداهم حرف میزنم اروم میشم:/

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 04-03-2018

ممنون که گفتین Heart .....

خیلی وقته با خدا بدم فکر نکنم تو درگاهش جایی داشته باشم.

(04-03-2018، 13:27)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که گفتی...

خواهش -_^

(04-03-2018، 13:29)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2018، 13:27)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون که گفتی...

خواهش -_^
Heart

متـَنم ي زماني همين فكرو ميكردم
گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 48
اين حديـثو خيـلي دوس دارم

(04-03-2018، 13:33)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 48
تا حالا اینم شنیدی کسی که از درگاه خداوند رانده شه دیگه برای همیشه از نعمت های خوب خدا محروم میشه.
من همون آدمم

وقتی ب سمتش برگردی و دوباره باهاش دوست بشی خودش جوری دستتو میگیره و زندگیتو درست میکنه ک خودت غافلگیر میشی
منم همین جوری بودم ولی دوباره باهاش دوس شدم جوری ک هرشب باهاش حرف میزنم احساس میکنم فقط داره صدای منو میشنوه و حواسش فقط و فقط پیش منه.و این روزا خیلی مدیونشم چون جواب تموم اشکام و ناله هامو داده قربونش برم^_^

(04-03-2018، 13:37)BARAN*Banoo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2018، 13:33)|мιѕѕ мєняαѕα| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتگوی آزاد نسخه ۳۱۸ 48
تا حالا اینم شنیدی کسی که از درگاه خداوند رانده شه دیگه برای همیشه از نعمت های خوب خدا محروم میشه.
من همون آدمم

اصلا قبول ندارم اينم گفته شده در توبه هميشه بازه