انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:33)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره الزايمر گرفتم :|
+
ول نکن علیا :|
من ب تو افتخار میکنم :/
تا تهش ادامه بده :V
+
من دیگه ميرم ._.
فعلا .-.

زياد درس خوندي طبق معمول  : )

خداافسس...
+
سلام برسون مامانو...  : )
آره :/ از کجا فهمیدی :| ?

کارتو رو بعد امتحانا انجام میدم میفرستم برات :|
باش ._.
فشنگ معلومه  :|
من 22/23 ام همين ماه ميايم تهران o__o ...مستقيم ميريم فرودگاه امام.. اگ تا اون موقع OK شد خودم ميام ازت ميگيرم..

مرسی  :/

یعنی نميمونين تهران ??
باشه ...

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 24-05-2017

درسا برو ديگ.. :||

بخدا ما راضی نيستيم امتحانتو بخاطر من و الهه قهوه ای كنی..!!

برو خدا پشتت..هممون به فكرت هستيم اينجا.. :/

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - _Lσѕт_ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:17)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:12)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش مثه اینکه امروز باید اِفشاگری کنی .__.

طفره رفتن دیگه جواب نمیده :v

اصن يه m چرا اينقد كنجكاوتون كرده آيا؟؟!! o__o

بيست سوالي هم فايده نداره  :|

چون ی فرد دیگه ای همـ مث تو زده.k (: 
همین دگ ._.# 

ماييدي گارو تو  :||

اون كه دوست صميمه..!! تقريبا از اول وردمون تو انجمن با هميم و شايد هم دختر نباشه اون فرد..زياد مطمعن نباش  : )  

آقا من پاك و تك روام بكش بيرون ديگ هليا  ://

باشه :|
اصا مامانته :|

(24-05-2017، 11:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:37)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:33)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:25)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره الزايمر گرفتم :|
+
ول نکن علیا :|
من ب تو افتخار میکنم :/
تا تهش ادامه بده :V
+
من دیگه ميرم ._.
فعلا .-.

خداافسس...
+

باش ._.
من 22/23 ام همين ماه ميايم تهران o__o ...مستقيم ميريم فرودگاه امام.. اگ تا اون موقع OK شد خودم ميام ازت ميگيرم..

یعنی نميمونين تهران ??
باشه ...

خونه دختر داييم تهرانه...شايد در حد چند ساعت...

ميسی ⌒.⌒

(24-05-2017، 11:41)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:37)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:35)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی یکی فکر میکنه صداش خیلی گوش نوازه و شروع میکنه پِیج کردنِ کُلِ ملت -___-
بیمارستانی ? :|

[مثلا قرار بود برم (..)*]

یس :|

من میگم بازگشتِ همه ی شما به سوی فلشخور است حالا هی گوش نکنید خدافظی کنید ._.
قبول نیس اینو من گفته بودم :/

(24-05-2017، 11:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:21)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:17)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:12)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش مثه اینکه امروز باید اِفشاگری کنی .__.

طفره رفتن دیگه جواب نمیده :v

همین دگ ._.# 

اون كه دوست صميمه..!! تقريبا از اول وردمون تو انجمن با هميم و شايد هم دختر نباشه اون فرد..زياد مطمعن نباش  : )  

عمته :/

دخترت كجاس؟؟ : )

@Mïņ̃†êR

بيا ديگ بعد چند وقت نامادريت آن شده :||

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:44)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:41)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:37)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:35)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی یکی فکر میکنه صداش خیلی گوش نوازه و شروع میکنه پِیج کردنِ کُلِ ملت -___-
بیمارستانی ? :|

[مثلا قرار بود برم (..)*]

یس :|

من میگم بازگشتِ همه ی شما به سوی فلشخور است حالا هی گوش نکنید خدافظی کنید ._.
قبول نیس اینو من گفته بودم :/

یه جایی گفتم ندیدم تو هم گفتی ._.\

(24-05-2017، 11:44)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:41)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداافسس...
+

باش ._.

یعنی نميمونين تهران ??
باشه ...

خونه دختر داييم تهرانه...شايد در حد چند ساعت...

ميسی ⌒.⌒
آها :/
باشه ببینم چی میشه ._.

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - _Lσѕт_ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:46)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین دگ ._.# 

عمته  :/

دخترت كجاس؟؟  : )

@Mïņ̃†êR

بيا ديگ بعد چند وقت نامادريت آن شده  :||

خاله کوچیکته:|
حتما کار داره دگ :|
+ من دگ باید برمـ ._. 
خوشحال شدم باهات سُخن گفدم :|
بایـ تا هایـ برادر (: 

(24-05-2017، 11:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا برو ديگ.. :||

بخدا ما راضی نيستيم امتحانتو بخاطر من و الهه قهوه ای كنی..!!

برو خدا پشتت..هممون به فكرت هستيم اينجا.. :/
حرف الکی نزن :/
حوصله درس خوندن ندارم :|