انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 (/showthread.php?tid=240721)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ρѕуcнσραтн - 12-08-2015

منو بردی علی -_-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 12-08-2015

(12-08-2015، 21:37)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 21:35)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـاندویچش نچسبیــد -__- خیـلی کوچـولو زد لعنتی »_« دو تا گاز زدم تمـوم شد :| 
دوتا  میخوری خوب.-.
خخخ ضدحال^_^
دـوتـآ خریـدم ._. یکـی داداشـم یکـی من .-. 

مـُـروا :| اهـدافـی دآرم ._. اول بگـو چنـد سـالـتـ, .-. بعـد اگـ, ضد حـآل نمیزنی بگـو هستی یـا ن :} 

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 12-08-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=240739&pid=3023119#pid3023119
بریــد بخونیـــد ._. حال کُنیــد صفحه دوم داستان جدیدیست که بسیار جالب میباشد :|

عـلی :| 

انقــدر فشـار نیـار بـ, خـودت :[ 

هرچـی بیشـتر بزآری بیشـتر خز میشـ, :| 

یکـمشو بزآر واسـ, فردا .. همـ, رو امشب نزن نرو .-. 

در زمـینـ, رپ فعـالیـتمـو افـزایش دادم (: 

پـسر عمـوم دآره آهنگـشو میده بیـرون :\ اهنگـاش درحـده هیچکس ُ عرفـان ِ {: بزارین بیـاد بیرون [: آهنگــ بعد قراره منم باش بخـونم ._. 
-

منم البـته دارم یه کارایی میکنـم برا خـودم ^_- ولی در حد پسرعموم اَمیر نیست ._. اون هم بزرگتره هم تجربش ُ بیشتره :| 

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 12-08-2015

خُدافظـ ._.

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 12-08-2015

(12-08-2015، 21:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 21:37)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 21:35)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا  میخوری خوب.-.
خخخ ضدحال^_^

مـُـروا :| اهـدافـی دآرم ._. اول بگـو چنـد سـالـتـ, .-. بعـد اگـ, ضد حـآل نمیزنی بگـو هستی یـا ن :} 
سه تا باید میگیرفتی خوب.-.
تو اول بگو بدونم چیه بعد ._______.

(12-08-2015، 21:59)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 21:49)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا  میخوری خوب.-.
خخخ ضدحال^_^

تو اول بگو  بدونم چیه بعد ._______.
:| دفـعـ, قبل بزرگــ زده بود .-. گول خوردم :| بعد ندیده بودم .. اوردمش خونه دیدم کوچیکه :| 

بیـآ P.v بگـم 

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 12-08-2015

(12-08-2015، 22:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-08-2015، 21:59)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوتا  میخوری خوب.-.
خخخ ضدحال^_^

تو اول بگو  بدونم چیه بعد ._______.
:| دفـعـ, قبل بزرگــ زده بود .-. گول خوردم :| بعد ندیده بودم .. اوردمش خونه دیدم کوچیکه :| 

بیـآ P.v بگـم 
خودت بیا -.-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - Silver Sun - 12-08-2015

(12-08-2015، 21:55)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافظـ ._.

داری میری من تازه اومدم علی داستانات عالیه همرو خوندم(؛

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【258】 - ✓SHINE AGAIN✓ - 12-08-2015

سـ
لـ
ا
مـ